Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ezt hogy tudom orvosolni,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogy tudom orvosolni, vagy megszüntetni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Attól tartok, hogy miután elkezdek járni egy fiúval, Ő elhagy engem, becsap és rajtam röhög, hogy "ez most komolyan belém volt esve? De egy kis szerencsétlen!" természetesen másokkal vihorászva.

Nem bízok senkibe ilyen téren... barátnőim közül is mindig azt hiszem, hogy átvernek engem, és azért barátkoznak velem, mert átvernek.

2015. máj. 28. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:
keresd az idősebb korosztályt ők nem annyira éretlenek
2015. máj. 28. 20:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Keress utána személyiségfejlesztő könyveknek. Nem az ilyen spirituális izék kellenek, hanem amik valós dolgokkal foglalkoznak. Ha fejlődik a személyiséged akkor azzal együtt az önbizalmad is a helyére fog ugrani.
2015. máj. 28. 20:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Te is átversz mindenkit? Nem? Nalátod. Igen? Akkor van egy rossz hírem.
2015. máj. 28. 21:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat... és igen, az önbizalmam is valahol a béka segge alatt van.
2015. máj. 29. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!