Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szüleim nem engedik hogy ott...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüleim nem engedik hogy ott aludjak a barátomnál szerintetek hogy vegyem rá őket? 14l több lenn

Figyelt kérdés
A barátommal több mint fél éve gyütt vagyunk én 14 ő 16 apummal sajnos megromlott a kapcsolatom igy anya nevel csak de ő nem engedi hogy náluk aludjak ..SEMMI SZEX !! ezt már előre le akartam szögezni mielőtt jönnek az ilyesféle kommentek , rosszul esik hogy anya ennyire nem bízik meg bennem , elvégre ha szexelni akarnák vele ahhoz nem kéne ott aludnom meg lehetne másképp is oldani nem igaz?! akkor nem tudom mit parádézik ezen ,... barátnőm szerint ne mondjam hogy a barátomnál akarok aludni hanem mondjam hogy nála alszok , de ilyesféle hazugságokba nem akarok belemenni ,, mit tehetnék ? negatívak kíméljenek
2015. aug. 25. 17:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Anyudnak tök igaza van...

Egy 16 éves srác nem biztos, hogy "csak" aludni akar... mármint azért akkor már gondolnak másra is...

De téged is megértelek, mert te meg ismered a srácot és szerintem nem mernél nála aludni ha tudnád hogy nem csak aludni akar hanem mást is. Nekem is van egy 16 éves haverom aki nem csinálna semmit ha együtt aludnánk. Szóval mind kettőtöknek igaza van de anyukád a felnőtt és ő pedig félt téged ugyhogy bocsi de ebben a dologban anyud nyer.. mert ő a felnőtt

2015. aug. 26. 00:58
 12/13 anonim ***** válasza:
a "pizza & film" se szexnek kezdődik, de a vége az lesz úgyis:D
2015. aug. 26. 16:22
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
a szex kérdés csak rajtad múlik...ha nem akarod nemet mondasz és ha normális a pasi megérti ha nem érti akkor meg kikell dobni ott és azonnal
2015. aug. 28. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!