Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 10 év után szerethetem még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 év után szerethetem még vagy ismét? vagy mi lehet ez az érzés volt már hasonlóképp valaki?

Figyelt kérdés

10 éve nagyon szerelmes voltam egy srácba ő volt az első az életembe ugyan nem jártunk együtt csak ilyen kaland szerű volt csak több alkalommal. Én nagyon szerelmes voltam belé de ezt neki sosem mondtam nem tudom miért nem .

miután már nem találkoztunk elég nehezen de túl lettem rajta és lett egy kapcsolatom ami jelenleg is tart már 8 éve.

Most úgy hozta a sors hogy a régi szerelmemmel kerültem egy továbbképzési csoportba és gy nap mint nap 4 hónapon keresztül találkoztam vele nagyon ideges és zavarban voltam mikor megláttam de szerintem ő is,elég furcsán is viselkedett én próbáltam természetesen viselkedni de az igazság az hogy nagyon boldog voltam mikor láttam és most hogy vége lett ennek a továbbképzésnek nagyon sokat gondolok rá úgy érzem mint ha újra beleszerettem volna de viszont a jelenlegi páromat is nagyon szeretem és emiatt bűntudatom is van

2015. aug. 18. 13:23
 1/1 anonim ***** válasza:
55%
ok. és mi a kérdés?
2015. aug. 18. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!