Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem múlik el ez az érzés?
Úúú, de magamra ismertem :D
Nekem most lesz egy éve lassan, hogy nem beszélünk, a gond csak az, hogy nekem tanítás időben mindig karnyújtásnyira van. Én is azóta hihetetlenül padlón vagyok, pedig az előtt komolyan semmi határom vagy korlátom nem volt s ebben nagyon egyedi voltam...most meg...A különbség az, hogy nálunk lehet, hogy még esélyes is lenne a folytatás, de nálatok... Ne beszélj róla se a barátaiddal, se senkivel. Ha eszedbe jut, erőltesd meg magad, s tereld el a gondolataid. Azokat a zenéket ne hallgasd, amelyek rá emlékeztetnek, se semmiféle szerelmes zenét. A tárgyakat, most vedd le a polcról, amikről ő jut eszedbe, majd szép emlékek lesznek, de ki kell ürítened a fejed, mert most nagy gödörben vagy. Csajozással meg igaz, hogy most úgy érzed nincs se erőd se késztetésed, de ha adódik egy szép alkalom ne utasítsd vissza. Most nehéz lesz újra megtalálnod a régi magad, még én is ezen vagyok, s nekem 2 és fél éves kapcsolat volt. Ne állítsd meg az életet, mert én is majdhogy egy évet siránkoztam, s rengeteg élménnyel s életvidámsággal lettem kevesebb. Ürítsd ki a fejed, sokat ne gondolkozz rajta, de engedd, hogy gondolkozz rajta. Magadtól nem fogsz könnyen talpra állni, jó ha van segítséged, akitől kapsz energiát. Még sokáig őt fogod látni, akár becsukod a szemed, de hé! A mostani éned tetszett jobban, vagy a régi, életvidámabb? Hajrá, és "akit neked rendeltek, azt még az ördög is talicskán utánad tolja!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!