Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi ez a nagyon fura érzés?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a nagyon fura érzés?

Figyelt kérdés

Van ugyebár egy bizonyos ember, akinek nézegetem a képeit, és elég sokszor elfog az érzés,hogy szeretném, ha mellettem lenne, hozzám bújna, átölelne, átölelhetném, hallgathatnám a szívverését.Szeretném, ha megvigasztalna, amikor szomorú vagyok, vagy legalább megkérdezné, mi a bajom.Szeretnék neki fontos lenni. Szeretném tudni, hogy szeret.

Tudom, hogy elég nyálas lett, de akkor most ez mi is? Barátnőm szerint szerelmes vagyok, de én még mindig nem tudom, mit érzek, pedig elég régóta agyalok ezen.

2015. aug. 13. 16:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát, akármilyen szemszögből nézzük, ez az amit a barátnőd mond, hiába.... menj a szíved után, szerezd meg ;) Hajrá!
2015. aug. 13. 16:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ettől féltem. Ő az a nagyon cuki típus, ha csak ketten vagyunk, de a barátai előtt mindig bunkó. Meg most akkor mit csináljak? Félek, ha csak úgy ráírok, hülyét csinálok magamból. Meg milyen ürüggyel írjak rá?
2015. aug. 13. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!