Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szerencsés vagyok, vagy szerencsétlen? Mit tegyek? Még választani sem tudok?
Nemtudom mi az, ami megfogja a csajokat, de ebben az évben már 4 csaj is volt, aki máshogy viszonyult hozzám. Egyikkel összejöttem, majd szét is mentünk (hála nekem -.-") a másik 3-mal csak jóba vagyok, de ők többet akarnak (volt aki el is mondta, egy nem biztos)
Az a baj, hogy nekem is bejön szinte mind. És még választani sem tudok. Eddig nem is kerestem, mostmeg ölembe pottyant 4 is.
Akivel összejöttem, az volt az első, eddigi egyetlen kapcsolatom, aztán összevesztünk, de kezdünk újra jóba lenni. Iránta talán többet érzek.
Ez nehéz. Senkit sem utasítottam el, de egyszerre a 4 az sok. Nem akarom egyiket sem megbántani. Mit tegyek?
Elmaradt, hogy F/16 :D
Hát muszaly lesz, vagy nem tudom. Eltünök egy időre, aztán aki legjobban keres. Valamit ki kell találnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!