Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi lehet ez az érzés? Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ez az érzés? Mit csináljak? 13L

Figyelt kérdés
Van egy srác, 17 éves, nemsokára 18. Azt hiszem már úgy egy éve szerelmes vagyok belé. De csak AZT HISZEM. Nem tudom pontosan mi lehet ez... Amikor először megláttam, a szemébe néztem és furcsa dolgot éreztem. Mintha valami mágikus kötelék lenne az ő meg az én lelkem között, mintha már ismerném, pedig akkor még a nevét sem tudtam. Mintha mi már leéltünk volna ezer meg ezer életet együtt. Lehet, őrültségnek hangzik, de tényleg ezt éreztem. Idővel aztán kiderült számomra, hogy Ő egyike a suli legmenőbb és legnépszerűbb fiúinak. A lányok 90% utána epedezik. De Ő nem olyan, aki ezt kihasználja. Ő más... Azóta már megtudtam róla több dolgot is, és egy kicsit beszélgettünk facebookon. Mindig csak Ő jár a fejemben, folyton vele álmodok, és bármit mondanak nekem, egyből Ő jut eszembe. Most már odáig jutottam, hogy nem tudok aludni, mert csak gondolkodok. Gondolkodok azon, hogy oda kéne e mennem, be kéne vallanom e neki az érzéseim, vagy felejtsem el. Sokan azt mondják, hogy ez csak egy fellángolás, majd el fog múlni. De én érzem, hogy ez annál valamivel több. Az iránta érzett "szerelmem" egyre erősbödik. Sokszor kap el a sírhatnék, mert nincs nála esélyem. Még arra se, hogy beszélgessek vele. Elvégre én csak egy 13 éves lány vagyok, tulajdonképpen egy gyerek, Ő meg lassan kész felnőtt férfi. Barátnője van, zenekari karrierje, haverjai, és rengeteg szép, és vele egykorú, értelmes lány ismerőse... Hozzájuk képest én olyan semmilyen vagyok. Jellegtelen. És, hogy őszinte legyek, nem vagyok egy szépség sem. Biztos nem hiányzik neki egy ilyen őrült kiskamasz társasága. Nem akarom zavarni, vagy ilyesmi. Végül is, csak azt szeretném, hogy Ő boldog legyen... Persze, nem tagadom, hogy én lennék a világ legboldogabb embere, ha akár egyszer is tudnék vele egy jót beszélgetni, hát még ha valamit érezne is... De ugye ez képtelenség. Nem sokára itt a szeptember, és megkezdi utolsó évét a suliban. Aztán elballag, leérettségizik, és ki tudja, hova megy tovább? Rengetegszer sírtam már csak a gondolattól is, hogy többé nem láthatom. Nem tudom, kezdek kétségbe esni. Mit tehetnék szerintetek? Egyáltalán mi ez az érzés? Normális? Vagy csak szimplán őrült vagyok, és beképzelem magamnak? Valaki segítsen.:(

2015. aug. 14. 01:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
61%

Ha tényleg nagyon népszerű, és sok a szép lány ismerőse... akkor nagyon szeretnélek, de nem tudlak megnyugtatni azzal, hogy sikerülni fog.

Ez egy fellángolás, de egy komoly fellángolás. Megláttad benne az igazit. Próbálkozhatsz, de nem sok az esélye, hogy sikerülni fog... Ez a fellángolás egészen addig fog tartani, amíg nem találsz másik fiút. Egyébként még 13 évesen ne mondd, hogy nem vagy szép, még mindig emlékszem az egyik gyönyörű barátnőmre, aki 13 évesen még nemhogy szép nem volt, de kifejezetten csúnya is. Most egészen letaglózóan szép. Ki tudja, talán 1-2 év múlva az ő szeme akad majd meg rajtad, de ne éld bele magad :) 18/F

2015. aug. 14. 01:51
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem képzeled be, szereted. Hát...nem tudom mit mondhatnék. Talán már jobb egy kicsit, hogy leírtad és "kibeszélted" magadból. Ha elfelejted, akkor biztos, hogy nem lesz belőle semmi. Ha megpróbálod, lehet, hogy összetör. Ezért nem szeretném megmondani, mit tegyél. Sajnálom, de biztos van más fiú is! :)
2015. aug. 14. 01:52
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de olyan fiú mint Ő, nincs, egy sem. Az egyszer biztos, hogy soha nem fogom elfelejteni teljesen, és még vén koromban is halványan érezni fogok valamit iránta. :/
2015. aug. 14. 01:55
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem, nincs pótolhatatlan ember. Most lehet, hogy annak tűnik, de biztosan nem az. Elhiszem, hogy szereted. De mint mondtam, nem tudom, mi lenne a jobb. Kitartás! :) (2. voltam)
2015. aug. 14. 02:01
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Lehet majd egyszer odamegyek hozzá:D De egyelőre még csak játszadozom a gondolattal:D
2015. aug. 14. 02:07
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha elterezed, akkor hibába eshetsz. Nagyon a tervhez akarod tartani magad és ha nem úgy válaszol, ahogy számítasz rá, nem biztos, hogy megfelelően tudsz reagálni és fura választ adsz. Azt javaslom, hogy legyél egy kicsit spontán. Akkor úgy tűnik, döntöttél. Sok sikert! :)
2015. aug. 14. 02:16
 7/13 A kérdező kommentje:
Megpróbálok egy kicsit spontán lenni, de ez így elég nehéz lesz nekem:D De köszönöm:)
2015. aug. 14. 02:18
 8/13 anonim ***** válasza:
Oké. Próbálj meg nyugodt maradni, ha nem tudod kinyögni, amit szeretnél, akkor elég gáz lesz. :D És legyél vagy tűnj magabiztosnak, azt általában szeretjük. Szóval utoljára: sok sikert és bátorságot! :) :D
2015. aug. 14. 02:26
 9/13 A kérdező kommentje:
Húha, hát én minden vagyok csak nem magabiztos:D De majd valahogy erőt veszek magamon. És még egyszer: Köszönöm:D
2015. aug. 14. 02:28
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

A szerelem mindig csak bennünk létezik, önmagában nem. Csak akkor van szerelem két ember közt, ha mindkettő beleteszi a saját szerelmét a kapcsolatba. Te csak megláttad azt a fiút és tetszik, mert szép. Ennyi történt. Ezért megindult a képzelgésed, a benned lévő szeretetet rá akarod áldozni a fiúra. De ehhez ő is kell.

Ha meg akarod próbálni vele, akkor én azt tanácsolom, hogy ne támadd le, ne valld be neki, hogy szereted, csak próbálj egyelőre többet vele lenni, többet beszélni vele. Aztán majd látni fogod ő hogyan viszonyul hozzád.

2015. aug. 14. 03:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!