Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves vagyok. Nincs csajom. EZ nem ciki egy kicsit? nem is volt még nem is csókolóztam nem szexeltem még . ez nem ciki?
Figyelt kérdés
2015. júl. 28. 11:52
21/23 anonim válasza:
elég hülye vagy....ilyen kérdés kiírni :D azt hittem rosszul látok
22/23 anonim válasza:
Először is kapcsold ki a CapsLock-ot. S amíg a ˝micsodád˝ áll fel, és nem a péniszed, hímvessződ, farkad (ahogy jobban tetszik), addig ne is nagyon akarj közösülni.
Mellesleg ha igazán szép emlékeket szeretnél, akkor várj arra a lányra/fiúra, akit szeretsz, ne hamarkodd el csak azért, hogy megtörténtnek nevezhesd.
Lesz majd nőd, amennyiben az életben türelmesebb vagy, mint itt.
23/23 anonim válasza:
figyelj már öcsém! én meg 23 éves vagyok és szűz vagyok,sose voltam nő közelébe.na erre mit lépsz? húzzam le magam a wc-n? lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!