Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ciki ha még nem csókolóztam? 18/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha még nem csókolóztam? 18/L

Figyelt kérdés
2015. júl. 18. 13:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%

Ha nem volt még kivel: Majd lesz és amikor úgy hozza a pillanat el fog csattanni.

Ha lett volna kivel, de mégsem történt: Na bumm, előfordulhat, hogy nem volt rá ingerencia, vagy épp gusztus/kedv, nem volt megfelelő a csillagok állása, stb, stb, stb :D

Viccet félretéve: Szerintem nem, majd eljön a megfelelő személy, idő és alkalom, amikor igaz érzésektől vezérelve, vagy csak úgy spontán meg fog történni :)

2015. júl. 18. 13:22
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem nem ciki, adott esetben akár előnyöd is lehet belőle, hogy még tapasztalatlan vagy.
2015. júl. 18. 13:31
 3/14 xyz6666 ***** válasza:
92%
Egyáltalán nem ciki. Nem ettől függ hogy milyen érett vagy.
2015. júl. 18. 13:54
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem ciki. Miért érzed annak?
2015. júl. 18. 14:04
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Ciki!
2015. júl. 18. 15:24
 6/14 anonim ***** válasza:
Én is így állok ezzel ennyi évesen, én próbálok nem rá gondolni :D Ha nem mondod nem is tudják mások... Bár a barátaim már szinte mind csókolózott 16-17 évesen és néha érzem hogy kimaradtam vmiből... xdd
2015. júl. 18. 19:55
 7/14 Toga Aty ***** válasza:
0%
Elég ciki mert ez azt jelenti hogy még soha nem tetszettél senkinek aki megcsókol volna.
2015. júl. 19. 09:07
 8/14 Sunako-chan válasza:
egyáltalán nem ciki.. aki szerint igen az egy hadnemondjamkisokcsillagos kis utsó nyomingerke.. és tényleg igaz hogy még lehet nem akadt olyan ember, de az is hogy csak egyszerűen te nem kívántad a dolgot. amúgymeg aki itt ilyesmiér leolt vkit... hátt menjen ássa meg magának a sírt és feküdjön is bele.. majd lesz amikor lesz, minek aggódni ilyen kis piti dolgok miatt?? nem értem az emberi fajt.. tényleg kihalásra van ítélve... :D
2015. júl. 19. 15:49
 9/14 Sunako-chan válasza:
ja és hozzátenném 23/l vagyok, és még nekem sem volt ilyen indíttatásom de nem a fenti majd lesz okok miatt, hanem mert egyszerűen aszexuális vagyok :) és nem érdekelnek ilyen dolgok, sohasem érdekeltek, ha meg úgy akakul nem vagyok semmi rossz elrontója :D csak semmi görcsölés, éld tovább életed aztán majd úgyis lesz vhogy :D
2015. júl. 19. 15:51
 10/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem, inkább várd ki azt aki tényleg megérdemli, mint, hogy elpazarold és borzasztó élmény maradjon az első csók. ;)
2015. júl. 20. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!