Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ciki ha még nem csókolóztam? 18/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha még nem csókolóztam? 18/L

Figyelt kérdés
2015. júl. 18. 13:10
1 2
 11/14 Redaler2 ***** válasza:
Én a 20-at töltöm decemberben és még csak most csókolóztam. Nem ciki jobban fogod élvezni ha egy rendes párod lesz és veled csinálod. 19/F
2015. júl. 23. 15:39
 12/14 Titina2014 válasza:

Egyáltalán nem ciki!!! Sőt, szerintem inkább legyél büszke erre!

Sajnos a mai világban nagyon kevés az olyan lány mint Te. Inkább ki sem fejtem bővebben....

2015. júl. 25. 08:48
 13/14 anonim ***** válasza:

Semmi nem ciki, a nagyon perverz dolgokat leszámítva. Csúfolnak emiatt a suliban? Ne törődj velük.

Nem gáz, én is 17 évesen csókolóztam először.

39/F

2015. júl. 28. 08:50
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért kellene erre büszkének lennie a lánynak? Oké, nem csókolózott, de attól még lehet, hogy már nem szűz, úgy ahogy sok hasonló korú vagy fiatalabb csaj is.

Nem azt írta, hogy "még szűz vagyok" :D

Ha még szűz vagy, és még nem csókolóztál, az NEM ciki!

Ha már nem vagy szűz, de még nem csókolóztál, akkor valami nem stimmel, nem ciki, de nagyon fura.

2015. júl. 30. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!