Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki ha még 16évesen még nem volt barátom és nem csókolóztam?
Nem azért nem volt még barátom mert nem akart velem senki összejönni, hanem mert én nem akartam még magamnak pasit.
Normális válaszokat légyszi!! :)
Amit az első mondott teljesen igaz.
Én se csókolóztam még. 15/L.
3/3
Én sem nagyon ismerkedtem, ám most van egy srác akinek nagyon bejövök és én is neki, kedden talizunk, és mondtam neki hogy még nem volt barátom és nem csókolóztam még..cikinek tartotta :( (a srác 16éves)
Nem bírom azokat akik cikinek tarták hogy nem akarsz már 8 évesen barátot/nőt.. Legtöbben azt hiszik hogy ha valakinek még nem volt azzal valami baj van és ezért nem akar ő se kikezdeni vele.. Ördögi kör.
Neken tetszene egy olyan lány akinek még nem volt barátja és szép is (nem rád értem mert te önszántadból döntöttél így), de a szépeknek mindig volt :D
Nem azért nem volt pasim mert nem vagyok szép.
Nem beképzeltségből mondom, de mindenki aztmondja nekem hogy szép vagyok, meg ez a srác is aztmondta hogy fullos vagyok meg ilyenek, szóval akkor csak van benne valami igazság..bár én nem nagyon hiszem el hogy szép vagyok, bárki mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!