Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ciki/gáz, hogy 17 éves lányként még csókolózni se csókolóztam?
Semennyire :)
Majd eljön az idő , ne kapkodd el. Sokan azt mondják már, hogy a csók az csók... De szerintem nem :)
Várj a megfelelő pillanatra :)
F/19
Nem ciki. Majd a megfelelő időben jön a megfelelő személy. Nálam pont hogy az szokott jó pont lenni ha egy lánynak még senkije nem volt, valahogy aranyosabb vagy nem tudom. Olyan ártatlan :D
19/F
Miért érdekel ha ciki?
Ha ennyire érdekel mások véleménye hallgasd meg az isteni tanácsom.
Én is 17 vagyok,nem csókolóztam soha. A barátaim imádnak,kb jól nézek ki de utálom az embereket és nem járok el sehova. Egy rohadt ember nem mondta nekem h húh bakker nemá ez a srác is ittvan velünk fú nyomorék még csak nem is csókolózott menjen már innen. Nem.. Soha senki. És ha mondanák se érdekelne. Szarok a véleményükbe. Majd csókolózok ha kedvem támad.
Neked sem kéne ennyire aggódnod miatta. Nem lesznek tőle szuperképességeid vagy valami ha csókolózol. Bár kitudja. Még nem próbáltam.
Gondolj bele.... ha nem találtad meg még az igazit, akkor nem az lenne a gáz, ha már csókolóztál volna? Keress egy igazán jó pasit, akivel majd tökéletes lesz :) Nem kell elsietni, nem kell izgulni, egyáltalán nem gáz :)))
És ha végre megvan, akkor sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!