Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki ha még 16évesen még nem volt barátom és nem csókolóztam?
Figyelt kérdés
Nem azért nem volt még barátom mert nem akart velem senki összejönni, hanem mert én nem akartam még magamnak pasit.
Normális válaszokat légyszi!! :)
2015. jún. 7. 20:24
11/18 anonim válasza:
#8 valamennyi igazság van benne meg lehet
13/18 anonim válasza:
Hamarosan 18 leszek és nekem sem volt még barátom,sőt még első csókom sem.
14/18 anonim válasza:
19 éves elmúltam bőven és nekem sem volt még soha barátnőm és nem is csókolóztam. Sőt, idáig kb 2 lánnyal beszélgettem (élőben, neten kb 20-al). Szóval nem ciki.
19/f
16/18 anonim válasza:
Nem gaz meg én sem csokoloztam es nekem sem volt barátnőm.
16/F
17/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, aranyosak vagytok. :)
2015. jún. 8. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!