Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves vagyok. Nincs csajom. EZ nem ciki egy kicsit? nem is volt még nem is csókolóztam nem szexeltem még . ez nem ciki?
Semmivel nem vagy elkésve...
nektek fiuknak nem olyan nagy cuc elméletileg elvesziteni a szüzeségeteket de ez nem igy van/megy!
17 éves lány vagyok és én elég korán vesztettem el de Én szerelmes voltam komoly kapcsolatban és 1 évet vártunk 14 voltam a pasi 25... ha tehetném vissza csinálnám és vettem is el srác szüzességét én 16 voltam ő 15 én nem akartam kapcsolatot mivel 2 év után singli voltam 3 honapot játszottam most ujra kapcsolatom van 1 éve
a srác sirt utánam már nem tudtam mit csinálni velem annyira és 1 évután se hevert ki... de belátta hogy nem volt jo ötlet kezdeno velem... ne siess sehová mert megfogod bánni!! 15 éves vagy várj a megfelelőre...!! :) ne alkalmi kapcsolatot keresd a szerelem pedig majd jönni fog magátol ha jönie kell... én bánom az elsőt pedig szerettem a pasit és allitása szerint ő is engem még is most vissza gondolva hiba volt hatalmas hiba várnom kellett volna még... ha vártam volna csak 2 évet akkor most tényleg a megfelelővel veszthettem volna el.. de az is lehet ha akkor nem történik meg nem lenne most vőlegényem !! Várj váni a legjobra nem ciki.. a várakozásban is van valami édes és fájdalmas gyönyör!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!