Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Matekos, kémiás vagy fizikás...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Matekos, kémiás vagy fizikás fiúk!?

Figyelt kérdés

Ti hogy álltok a szerelemmel és a párkapcsolatokkal? Volt/van barátnőtök? És ha igen, ő is olyan szellemi szinten van mit ti?

16l

2015. júl. 25. 21:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Mindháromból hülye vagyok. :D
2015. júl. 26. 15:10
 12/17 Tom Benko ***** válasza:
Matek-fizika-kémia szakos tanár vagyok, két fiam van és egy feleségem. Szerinted?
2015. júl. 26. 16:39
 13/17 Tom Benko ***** válasza:
@8: Nem a másodfokú egyenlet a szellemi szint, hanem a gondolkodni tudás.
2015. júl. 26. 16:41
 14/17 anonim válasza:
Végzős matematikus vagyok. Volt barátnőm és van is. Ami a szellemi "szintjüket" illeti, mind okosak a maguk módján. Nem kell, hogy azzal foglalkozzon, amivel én, de legyen egyenrangú partnerem ebből a szempontból is.
2015. júl. 26. 17:10
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

@Tom Benko:

A matematikában - abban a szintben, ami mondjuk elérhető egy oktatási intézményben tanulónak - semmi szükség nincsen gondolkodásra.

Kapsz egy metódust, amit vagy megértesz, vagy nem, és a metódus alapján felépített problémákat. Ha megértetted a metódust, kapod az ötöst, ha nem, akkor karó - sarkítva, egyértelműen.

Amit mondani akarok, hogy a matematika-kémia-fizika egyszerű, tökéletesen objektív, vitathatatlan szabályok alapján felépülő tudományok, ahol nincs helye véleménynek meg önálló gondolkodásnak, mert nincs "többféle megoldás" (értem én, hogy a van x1 és x2, de értsd jól amit mondok). Ha valami egyenlő kettővel, akkor maximum azt mondhatod rá, hogy annyi, mint négynek a fele. De minden esetben kettő marad. Nincs más megoldás, nincs helye az "okoskodásnak".

Nem szükséges gondolkodni, "teremteni".

2015. júl. 26. 17:48
 16/17 anonim válasza:
A matematikus vagyok. Nem látsz elég mélyen bele, ha azt gondolod, hogy nincs több megoldás, nincs helye "okoskodásnak", önálló gondolkodásnak. Erről szól az egész. De abban igazad van, hogy a közoktatásban elérhető matematika ebből a szempontból nem sokat nyújt és nem is sokat ér.
2015. júl. 26. 18:45
 17/17 Tom Benko ***** válasza:
@15: Ahogy te tévedsz! Általában sok lehetőség van, inkább a tanárok hibája, hogy kizárólag egyet fogadnak el. Vajon miért van mondjuk a Pithagorasz-tételnek valami 200 bizonyítása?
2015. júl. 27. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!