Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Matekos, kémiás vagy fizikás fiúk!?
Figyelt kérdés
Ti hogy álltok a szerelemmel és a párkapcsolatokkal? Volt/van barátnőtök? És ha igen, ő is olyan szellemi szinten van mit ti?
16l
2015. júl. 25. 21:39
1/17 anonim válasza:
Még nem voltam szerelmes, párkapcsolatom sem volt még és barátnőm sem, pedig nem vagyok csúnya :D én kémiás vagyok, gyógyszerészhallgató :)
3/17 anonim válasza:
Én ugyan lány vagyok, de ismerek egy egész osztálynyi ilyen fiút/lányt. Nem teljesen értem a kérdésed, mintha más emberek lennének Ők...:D hidd el, ugyanolyan fiatalok ettől még, nem is biztos, hogy okosabbak, csak nekik ez megy, másnak meg a történelem, na bumm. Tehát ugyanúgy szerelmesek, csalódnak, járnak, szakítanak. A szellemi szintet meghatározni nehéz, akiket ismerek, azok szerintem közel állnak egymáshoz. De ez nem a tantárgyakban mutatkozik meg, inkább az alapműveltségben, mindennapos dolgokban.
5/17 anonim válasza:
annyira nem rosszul. csak a lányok nem szeretnek annyira...
6/17 plasztik@ä válasza:
mezőgazdasági gépész vagyok.akoor inkább fizika. 17F
7/17 plasztik@ä válasza:
nekem sincs barátnöm d még nem is volt
8/17 anonim válasza:
Szóval ennyi év után kell megtudnom, hogy a matek-kémia-fizika az szellemi szint...
Felettébb érdekes. A filozófia, irodalom, történelem, etika mehet a picsäba, a másodfokú egyenlet a szellemi szint, mert ahhoz tulajdonképpen nem nagyon kell gondolkodni.
Vagy talán nagyon különböző elképzeléseink vannak a "szellemiségről". Persze ez a felvetés is filozófiai síkra téved hamar, ami sajnos más megint nem matek-kémia-fizika. Kár.
10/17 anonim válasza:
Simán! Csomó csini csaj van kémián, egy ideig volt is onnan barátnőm. Most meg baráti társaságból lett, őt hidegen hagyja a kémia, de ez nem is baj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!