Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Azt mondta költözzek ide,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta költözzek ide, napi 3orat fog gepezni. Erre kb velem se van mer egesz nap képezik. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Aztán nem csak gepezik,folyton anyuci.hol van anyu, megmondalak anyunak,reggel mi az elso anyu itt vagy..azt 18eves ember-.- en Meg 16vagyok .mar kényszerből lakom itt.amugy szeretem.de le se szar. Kb 2orankent jon ide hozzam 5percre de ág se ot perc mer mondom neki hogy maradjon meg mer ez keves kapcsolathoz akkor meg hogy mer fogom le.bezzeg ha elmegyek itthonról akkor igy hiányzol ugy hianyzol..
2015. júl. 23. 08:04
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nincs senki:/
2015. júl. 23. 12:23
 12/14 anonim ***** válasza:

Tuti, hogy cigányok vagytok.

Jól kereshet pedig anyukád, ha kiment Németországba.

2015. júl. 23. 13:00
 13/14 anonim ***** válasza:
gáz a hapsid, szánalmas kis nyominger xd én egész kefélnélek bébi, de van csajom most
2015. júl. 23. 14:25
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok cigány:D
2015. júl. 24. 02:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!