Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta költözzek ide, napi 3orat fog gepezni. Erre kb velem se van mer egesz nap képezik. Mit csinaljak?
Igen.1-2napra velem volt az annyi..ugyanugy gepezik.epp most is.
Aludni se lehet tole ejjel alszik el aztán a szeretett anyja felkelt uvoltozve oyanert amit nem is mi csinaltunk..azt utana nem bírt visszaaludni es gephez ült.ez annyira nem suyos,elkezdett hangosan beszelgetni egyik szobabol a masikba kiabalt en meg mar napok ota nem aludtam ki magam ..mar enni se tudok mer a kialvatlansagtol szarul vagyok kb mint a masnapossag rosszabbik verzioja kiveve hanyas de emeyges hasmenes ugyanugy..
Ez a tipikusan csöbörből vödörbe eset.
Nagy hiba volt oda költözni, és még nagyobb hiba, hogy anyád engedte ezt. A legjobb az lenne ha kimennél anyád után. Mert így ez nem állapot. Mit csinálsz ha a srác megunja az állandó nyafogásodat, és egy nap eléd áll, hogy költözz el? Hova mész?
Nyilván te sem gondolkodtál amikor 16 évesen első szóra odaköltöztél. Ez van amikor gyerek dönt, nem méri fel a döntése súlyát.
Ha nekem baratnom lenne akkor is mindig vele lennék ha nem nálam lakna ez meg gépezik....
16/f
Valami nagyon nincs rendbe a srácmál.
én is sokat vagyok a gép előtt ,de ez már azért túlzás ,hogy a nőt ilyenkor háttérbe szorítja.
Én elfelejteném a gépet nagy ívbe.
Amúgy nem tudom ,hogy jó megoldás lenne-e ,mert elég kockázatos ,de ha nem tud változtatni akkor elköltözni máshova.
nincsenek rokonok ,vagy barátok? Biztos akadna valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!