Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
P.Ildi.Helga kérdése:
Megbocsajthatok neki, egy felrelepes utan?
Figyelt kérdés
Jartam egy fiuval,aki 2 honap utan megcsalt a volt baratnojevel,akivel valojaban nem is szakitott,mar ket eve egyutt voltak,de kozben engem is behalozott.Bizhatok e benne,ezek utan?Azt mondja,hogy engem szeret es a mostani baratnojevel szakitana ertem.(Meg mindig egyutt van azzal a lannyal,akivel megcsalt,illetve azt csalta meg velem,valamilyen szinten,mivel meg vele volt,mikozben velem kavart.Mit tegyek?2015. júl. 21. 19:43
1/6 anonim válasza:
nem akarlak elszomorítani de a fiú megbízhatatlan és nem képes egy valakivel élni én 14 éves fiú vagyok.
2/6 anonim válasza:
egyszerű. Hagyd ott. ha eddig nem érdekelte és nem hatotta meg hogy ketten vagytok - mármint te meg a lány- akkor miért most? Csak azért mert már tudsz róla? Ugyan.
5/6 anonim válasza:
Ha ket honap utan megcsalt, miert ne tenne meg megegyszer?
Es hogyha teged szeret akkor miert is van meg a volt baratnojevel?
6/6 anonim válasza:
Szerintem mondd meg neki, hogy ez a hajó már elúszott. Ráadásul a lánynak is el kéne mondanod, hogy ezt mondta neked, mármint elég nagy bunkó, hogy van barátnője aztán még azt mondja másnak hogy szakítana vele érte. Látom, becsüli a lányokat. Biztos szereti a barátnőjét, mint ahogy téged is.. (remélem az utolsó mondatomban érzed az iróniát.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!