Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel szakítottunk 2 hétre és ez alatt lefeküdt 2 fiúval. Nagyon szeretem és nem tudom mit tegyek!?
Ha újra veled akar lenni, akk miért feküdt le mással??
És ha újra kezditek mi a valószínűsége h nem csal meg??
Oké h 2 hétre szakítottatok, de sztem ha igazán szeretne, nem feküdt volna le senkivel, hanem még nem emésztette volna föl ami történt. De ezt neked kell érezned, h megtudsz e benne bízni még, és h te mit seretnél.
Haver, a barátnőd egy olcsó qrva, aki csak azért szakított veled, hogy lefeküdhessen mással, majd visszakönyörögje magát.
Szerinted mennyire szeret, tisztel téged ez a nő? Legyen már valamennyi eszed...
mi a f**z értelme van 2 hétre szakítani? itt az eredmény :D
mindenki máshogy dolgozza fel a szakítást - valaki bulizik, valaki összejön mással, valaki szexel, valaki a szobájában sír, valaki munkába/tanulásba/sportolásba fekteti minden energiáját. SEMMI KÖZÖD hozzá, mit csinált a 2 hét alatt mert NEM VOLTATOK EGYÜTT. attól még dönthetsz úgy, hogy már nem kell, de nincs jogod elítélni
Rúgd ki a 3.14csába!!!
Ha ezalatt a 2 hét alatt félreQrt 2szer is...
Akkor az elmúlt 2 évben vajon hányszor???
Ha csak havonta 1szer, na az is 24!!!
De ha a heti 1, akkor 104szer...
Én átgondolnám kivel akarok lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!