Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Nektek már volt olyan, hogy azt hittétek egy fiúról, hogy a szőke herceg aztán kderült, hogy nőcsábász?
Ha igen mesélnétek róla? Esetleg arról is,hogyan buktattátok le?
Köszönöm.
Nekem pont fordítva volt. Egy magas, elég jóképű, sportos srác volt aki próbálkozott nálam. A kinézetéből és a beszédstílusából azt hittem nagy nőcsábász, de kiderült hogy 23 évesen még 3 nővel volt az életben és inkább komoly kapcsolat iránt érdeklődik.
Bár a fentiekből nőcsábásznak hittem, de elmondta hogy egyrészt egész életében visszahúzódó volt (csak onnantól nagy- és jó dumás, hogy feloldódott a kezdeti idegességből) és nem mert odamenni ismeretlen lányokhoz még ha látta is hogy tetszik nekik, másrészt meg inkább komoly kapcsolatokban gondolkodott mindig.
Nekem kicsit más a helyzet...egyszer összejöttem egy fiúval, aztán pár hét után eltűnt a semmibe. Teltek múltak a hetek nekem pedig barátnőm lányáért kellett oviba mennem, ahol ott volt a ő is és kiderült hogy van egy felesége és egy 3-4 éves gyereke...
Azon a ponton lett elegem az összes fiúból. 24L
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Utlsó Válaszoló:Ilyesmi történetekre gondoltam elsősorban.
#3-as vagyok. Igazából semmit sem kezdtem vele. Most kezdjek ordibálni az oviban? Persze tudom, megérdemelte volna, de az arca mindent megért amikor meglátott. Utána hívott telefonon hogy mindent megtesz csak ne szóljak a feleségének, de könyörgöm akkor mit ér az a házasság ha már fiatalon csalja a feleségét?
#6-os nem sok olyan ember van mint ahogy te gondolkozol:)
Köszönöm 7#
Ezt is mondták már igaz csak nők.
De amúgy szomorú a te eseted is és az a baj h ez nem is olyan ritka....a munkahelyemen fel szoktak dobódni a csajos témák és rajtam kívül minden egyes 20.40 év körüli akár családos emberek is csalták már meg párjukat vagy még fogják is .... És szerintem ez nagyon gusztustalan , és tiszteletlen , nem tudom h képesek erre sokan....persze van ilyen női oldalról is
Én ha valakit szeretek, eszembe sem jutna megcsalni, ha gyerekem van főleg nem. Ha valakinek megromlik a házassága mostanában nem az van hogy megpróbálják "megjavítani" ami elromlott hanem egyszerre válás, és nem számít hány gyerek van. De az a vicces hogy ők még mindig együtt vannak, sajnálom a feleségét és a kicsit, nem lett volna már akkor sem szívem szétszakítani egy családot, pedig tudom hogy az lett volna a helyes, mert a férj nem érdemli meg a családját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!