Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Visszafogadnátok szokszoros...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszafogadnátok szokszoros megcsalás után?

Figyelt kérdés

2015. jún. 7. 10:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Első után sem...14/f
2015. jún. 7. 10:54
 2/10 anonim ***** válasza:
1. után talán de többszörös után
2015. jún. 7. 11:18
 3/10 anonim ***** válasza:
Hmm.. érdekes kérdés. Eleget láttam és éltem át ahhoz, hogy ez az egész megcsalás mizéria 180 fokos fordulatot vegyen az életemben, már teljesen máshogy gondolom, mint 14 évesen. Megtanultam, nincs örök testi hűség. Szemet hunyok 1-2 félrelépés után, mind addig, míg a szíve csak az enyém. A szerelem és a tűz évek múlva kialszik, a visszafolytott érzelmek, vágyak pedig agresszivitást és feszültséget generálnak. Mondjuk szerintem hogy ezt valaki megértse, magasabb érzelmi intelligenciával kell rendelkeznie.
2015. jún. 7. 11:20
 4/10 anonim ***** válasza:
A hazudozás miatt tuti nem, amivel a megcsalásokat fedezi.
2015. jún. 7. 11:22
 5/10 anonim ***** válasza:
biztos hogy nem
2015. jún. 7. 12:32
 6/10 A kérdező kommentje:

Magasabb inteligencia?

Tehát te szemet hunynál, ha jelen lenne a szerelem mindkét fél részéről?

2015. jún. 7. 15:54
 7/10 anonim válasza:

ehh... ez teljesen nem eldönthető, mert helyzet is válogatja.

Miért csal meg?

- az geyik fél beteg és tlejesen képtelen egy felnött kapcsolatra, akkor ha nem is teljesen ok, de megbocsátható

- nem igazi a kapcsolat köztünk, ha megmenthető még a kpcsolat és amésk fél is meg akarja menteni, és mindent meg akar tenni, hogy túl legyünk rajta, akkor idővel megbocsátható, hiszen azzal , hogy dolgozik megpróbálja a bizalmat is visszahozni

- ha megállapodunk , hogy egy ideig nyiltkapcsolat

szerintem nem megbocsátható

- ha nem bánja igazán

- ha csak a gyerek miatt marad

- ha úgyis megteszi újra , mert képtelen a hűségre, vagy mert utaznak rá és képtelen ellen állni. mondjuk nem hiszem , hogy ilyen emberrel kezdenék, de ha mégis, akkor döntenem kellene , hogy elfogadom ilyennek, vagy tiplizek.

Ezzel az a baj, hogy igaz , hogy szeret és visszajön, de idő kérdése míg beleszeret valaki másba, és akkor ő hozzá tér vissza. Az ilyen ember nemcsak testileg , de szivben sem lesz hűséges soha.

2015. jún. 8. 09:57
 8/10 anonim válasza:
Ja és akkor sem megbocsátható, ha képtelen bevallani. Arra gondolok, hogy rájöttem, és kérdőre vonnom, ő féltékenységnek állítja be,és később kiderül végig igazam van . Akkor se bocsátanám meg .
2015. jún. 8. 10:00
 9/10 A kérdező kommentje:
Bevallotta.
2015. jún. 10. 22:40
 10/10 anonim válasza:
Abban a tudatban, hogy eddig is volt, ezután is lesz. Ha ezt el tudom fogadni, akkor igen.
2015. jún. 14. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!