Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezek után visszafogadnátok? 23/F
Én a helyedben a következőt csinálnám: Keresnék egy lányt, akivel el tudom képzelni, de nem tervezném olyan hű de komolyra a kapcsolatot, persze ezt vele is megbeszélném, erre tökéletes indok lehet a kérdésedben említett lány.Ezek után megnézném, hogy mennyire működik a dolog egy másik lánnyal, mint ahogyan ő is tette, és értelem szerűen azt "választanám", amelyik lánnyal jobban működik.
Ennek az előnyei:
-Új lánynál kapásból "tiszta" lappal indultok.
-Ha eleinte nem tekintesz rá olyan komoly kapcsolatként és az új lány sem, akkor nem sértődik meg, hogyha az előzőt választanád.
-Hogyha jól működik, akkor találtál egy új, normális, rendes, aranyos, etc...barátnőt, aki talán nem fogja eljátszani veled ugyan azt, amit az előző.
Le lehet pontozni, hogyha valaki ezt szemétségnek tartom, de én nem tartom fairnek azt, amit a lányok/nők EGY RÉSZE művel a fiúkkal/férfiakkal.Csinálnak valamit, nem gondolnak semmiféle következményre, de a másik fél részéről ÁLTALÁBAN nem tűrik el, hogyha ugyan azt eljátsszák velük.
Kizárt, és jobb is így. És ne ma szex miatt, hanem mert szakított, és elbizonytalanodott a barátod miatt.
A hűsége ingott meg. Közel sincsen meg a "vele akarom leélni az életemet", ez nem stabil, nem atombiztos kapcsolat volt köztetek.
Erre biztosan nem szabadna azt mondanod, hogy oké, akkor holtomiglan, mert szinte biztos, hogy válás lesz belőle X év múlva, ahogy szakítás lett 6 év után.
Azt vedd feleségül aki veled gondolkodik rendületlenül, függetlenül a körülményektől. Akinek soha nem is kérdés, hogy veled akar e élni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!