Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak? Megorulok erte.
Szoval lehet hosszu lesz..
Van egy fiu akit meg februarban ismertem meg egy buliban. Utanna felvette velem a kapcsolatot. 2 hetig kavartunk. Egyik naprol a masikra aztan nem keresett. Tisztara belebetegedtem. Ra par hetre megint buliban osszefutottunk, csokoloztunk stb, csak en egy cseppet elbasztam. Utanna meg egyszer talalkoztunk. Csokoloztunk. O baratkent szeretett akkor. Most elozo heten szakitottunk a volt baratommal, es irtam neki. Mondta hogy o ra szamithatok. Kerdeztem tole h csajokkal ugy helyzet stb, es mondta h minden buliban van egy-egy de en voltam az egyetlen akivel mas volt. Mikor talakoztunk rajtam latta egyedul h tenyleg szeretem.
Es most szenvedek. Nem beszelunk. Tegnap este irtam neki. Mert mar hianyzott. Nem nem sokat beszeltunk. Nemtudom mit csinaljak. Azt szeretnem ha ujra beszelnenk napi szinten, es en tenyleg olyan szinten szeretem.. Minden nap gondolok ra. Regen mikor megszunt ez a kapcsolat akkor is 3 honapon keresztul minden nap gondoltam ra. Nagyon sokat. Meg mikor baratommal is egyutt voltam, nem telt el nap h ne gondoljak ra. Iszonyuan megszerettem.
Valaki tud valami tanacsot adni hogy mit csinaljak, nagyon szeretem, es mostanaban neki sem sikerulnek ugy a lanyok.
Kerlek segitsetek. 16/L a fiu is ennyi idos
Csak egy vagy a sok lány közül, akit hülyít. De akit lehet, azt hülyíteni is fogja. Hát nem veszed észre?
"h minden buliban van egy-egy"
Hogy a fa.szba lehet vonzódni egy ilyen emberhez, aki minden buliban más szájában lóg? Nem beszélve azokról a lányokról, akik hagyják magukat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!