Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csinaljak? Lassan megorulok?!

Mit csinaljak? Lassan megorulok?!

Figyelt kérdés
kisfiam 10 hetes mult az elejen nagyon csondes baba volt,de 1 honapja remalom minden egyes nap! ebredestol az esti lefekvesig uvolt,sir! akarmit csinalok nem jo neki,ha felveszem,ha leteszem es tuti nem ehes,a pelus tiszta meg van bufiztetve,nem fazik,nincs melege,nem faj semmije. Mit tudnek csinalni? Iszonyat kimerito egesz allo nap,szinte megallas nelkul ezt hallgatni,raadasul napkozben alszik osszesen max 2 orat.
2011. febr. 28. 08:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy a hasa faj?az enyem is ezt csinalta csak o 7naposan kezdte es 12hetesen hagyta abba.meg jo hogy nem vagyok oszulos tipus,tuti feher lennek mar.
2011. febr. 28. 08:31
 2/6 szchylla válasza:
Ha jó idő van, próbáld meg kivinni... 8 hetes a babóm, de mihelyst kitesszük a lábunkat, meg a kerekeinket a babakocsival, már pencizik is... Vagy ha van autótok, az is elnyomja őket..., vagy legalábbis a enyémet. Csak egy tipp.
2011. febr. 28. 08:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem,volt hasfajos,de szerencsere mar nem az,nem is ugy sir,mint akinek faj valamilye,inkabb nyugos sirasa van. Autoban elalszik o is,csak napkozben,egeszen estig apanal van a kocsi,no meg a jogsit is csak most fogom elkezdeni..
2011. febr. 28. 08:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez rossz egy tíz hetes baba csak nap közben két órát alszik?? Itt akkor valami van, biztos vagyok benne, hogy fáj valamije!! Én sajna nem tudtam szoptatni, egy darabig hordtuk az anyatejet, majd jött a tápszer, na nekem akkor volt ilyen a gyerekem,mint kiderült fájt a hasa, nem emésztette meg rendesen a tápszert, meleg ruhát tettem a hasijára, simogattam addig volt csendben stb. Minden esetre én elvinném dokihoz, mert valszín lesz egy pár ötlete mi lehet a baj.Lehet fülfájás akármi.
2011. febr. 28. 08:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Az nálunk is beválik, ha nyűgös a gyerek, vesszük a cókmókot és kimegyünk.

Esetleg kérj kölcsön hordozókendőt, próbáld ki, ahhoz mit szól, nálunk a kendő az esetek döntő többségében segít.

Nap közben kb 3 hónapos kora óta az enyém is csak 2-szer fél órát alszik, az nem jelent semmit.

2011. febr. 28. 09:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Én biztos hogy kivizsgáltatnám. Vagy kimerült vagy és túlzol, de ha egész nap nyűgös hetek óta, az nem normális. Én addig vinném, míg komolyan nem vesznek, és ki nem vizsgálják a gyereket.
2011. febr. 28. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!