Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a fenet csinaljak? Lassan...

Mi a fenet csinaljak? Lassan mar megorulok.

Figyelt kérdés

4 eve elvaltak a szuleim apam alkoholizmusa miatt. En azota is tartom a kapcsolatot mindenkivel (mamam, apukam testverei, unokatesok stb), de valaki allandoan keveri a szart. Az en fulembe altalaban apukam vadaskodasaval jut vissza, hogy ''most mondta a mama, hogy te azt mondtad xynak, hogy...''. Es vagy egyaltalan nem igaz, vagy tenyleg mondtam hasonlot, de a szovegkornyezetbol kiragadva teljesen mashogy jon le. A szemembe mindenki mosolyog, szeret stb. Egyszeruen otletem nincs, hogy mi bajuk velem, ritkabban talalkozunk, az teny, 18 eves vagyok, baratom van, baratnokkel jarkalok el, de nem hanyagolom el oket sem, csak mar nem tudok heti ketszer odamenni, ahogy regen, mert suli kozben pl idom sincs.

Annyira bant, hogy tok jo napom van, es utana meg jon a vadaskodas, hogy valamelyikuk allitolag eppen haragszik ram, mert en mondtam valamit. Es azt sem tudom, hogy kinek higgyek... Valami tanacs? Hasonlo helyzetben valaki?

2012. aug. 31. 18:21
 1/3 anonim válasza:
Szerintem ülj le velük, hogy őszintén megbeszélhessétek, mond el a problémádat, aztán hallgasd meg őket is. Remélem azért segítettem.
2012. aug. 31. 18:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Valaki kavarja, amit lehet. Tedd próbára őket egyenként: külön-külön négyszemközt mondj az egyiknek valamit amit te találtál ki, másvalami témában másiknak szintén amit te találtál ki. Nem kell, hogy nagy hazugságok legyenek, inkább olyasmit, ami általános, hétköznapi dolognak tűnik. Jegyezd meg (ha kell írd fel, kinek a fülébe milyen pletykát ültettél be), és várd, hogy melyik szöveg jön vissza a papádtól. Valószínű, hogy ő lesz az álhír-terjesztő.

Ettől kezdve tudni fogod, kivel legyél óvatosabb.

2012. aug. 31. 18:33
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Őszintén nem lehet velük megbeszélni, mert egyszerűen nem lehet kideríteni honnan indul az egész, és a végén még én leszek a rossz, hogy ilyet feltételezek.

Kettes, majd kipróbálom, köszi!:)

2012. aug. 31. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!