Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tehetném jóvá? Vagy mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tehetném jóvá? Vagy mit tegyek ezután?

Figyelt kérdés

A sztori dióhéjban.: 6.-os voltam, mikor a lány 5.-be jött valahonnan. Már akkor is felkeltette az érdeklődésemet, de ugye akkor még "ciki" volt szerelmesnek lenni.. 7.-es voltam, mikor elkezdtem vele beszélgetni, és kiderült,hogy tetszek neki, de féltem.. :/ Így inkább csak barátkoztam vele. Aztán jött a bűvös 8., és itt már szinte hogynem a legjobb barátja voltam, sokat beszéltünk mindenről, és elmondtam neki,hogy mit érzek iránta. Ő is érzett irántam valamit, de neki volt egy barátja. Aztán vele vége lett, de ő szerette, és ha jól tudom a pali szakított. Szóval lelkiszemetest játszottam, egyszer majdnem találkoztunk is élőben (Suliban többször is, de sulin kívül sosem akart, mindig csak szó volt róla, mikor meg már oda jutottunk...), de azt mondta,hogy az anyja nem engedi ki, mert tanulnia kell..belefáradtam, és (2014.augusztus környékén) összevesztem vele, és olyan dolgokat vágtam a fejéhez, amiket én sem gondoltam komolyan.. Pl.: Csak le akartam vele feküdni. (Kicsit csúnyább megfogalmazásban.)

A vicc csak az,hogy hirtelen az egyik fiú osztálytársa válaszolt nekem, hogy hagyjam békén, stb.. Ja, mondom ennyit a nagy tanulásról. Letöröltem, és úgy álltam mindenhez, hogy ne játsszon velem, már nem érdekel, tovább lépek. Aztán 2015.januárjában még mindig ő járt a fejemben, és hogy mekkora egy fa.sz vagyok.. Bejelöltem, visszajelölt. Elkezdtünk beszélgetni, már nem is hiányzott az exe, (itt már ő volt 8.-os.) de jött egy új srác a suliba. Szegényt sajnálom, elég sz.ar múltja van, meghalt az anyukája, most 6.-os. 15 éves, otthon maradt neki segíteni suli helyett, stb.. Szóval minden tiszteletem a srácé. Viszont mikor újra jókat beszélgettünk, nevetgéltünk a régi dolgokon, és úgy éreztem,hogy megbékélt velem, látom,hogy kapcsolatban van a sráccal. Gratuláltam neki, de belül egy világ omlott össze bennem. Aztán március környékén már teljesen le voltam kakival, alig alig beszélgettünk, jóformán én írtam rá. Aztán szépen kitakarítottam az ismerőseimet, beleértve őt is, bár vissza akartam jelölni, de már nem láttam értelmét, úgy gondoltam nem kedvel már, és megértem,hogy miért..

De folyamatosan ő motoszkált a fejemben, megismertem pár lányt, akik tényleg gyönyörűek, és intelligensek voltak, nem... nekem ő kell.

Így kb 5 napja írtam neki, hogy mi a helyzet vele stb.. Megbeszéltük,hogy most akkor ki haragszik, ki nem. Ismét elkezdtünk dumálni, újra ismerősök stb.. A sráccal nagyon jól megvan amúgy, és örülök,hogy egy olyan srác van mellette, aki nem kihasználja, hanem tényleg szereti.

Viszont ami a kérdésem. Hogyan tudnék vele ismét nagyon jó baráti kapcsolatot kialakítani? Nem kell több barátinál(Kéne, de nincs rá esély.), csak beszélgessünk és újra nevessen velem.

Az a baj.. hogy 6. óta megvagyok őrülve érte, de sosem engedte,hogy szívből szeressem.. De egyszerűen minden este, mikor lefekszek ő jár a fejemben, és minden reggel, mikor felkelek szintúgy. Szerintetek lehet még esély arra,hogy egymásra találjunk? Vagy csak álomvilágban élek? 16/F 15/L

2015. júl. 9. 18:10
 1/2 anonim válasza:
Ha ennyire szereted és idáig képes voltál érte harcolni, akk most ne add fel! Küzdj érte, mond el neki, h mi zajlik benned. 15/l
2015. júl. 9. 18:27
 2/2 anonim válasza:
ha szeretnél róla beszélni írj csak rám..szívesebben segítek másokon, minthogy megpróbáljak magamon segíteni..;) 15/l
2015. júl. 9. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!