Szerintetek terhes vagyok? Együtt voltunk a barátommal 1-2 percig gumi nelkül (tudom hülyeség volt), de ő előtte már egyszer elment es a gumi nélküli aktus ezután kb 1 órával történt. Viszont. A menstruációm a szokott időben, napra pontosan megjött.
Ha már egyszer elment előtte, te meg majdnem a legjobb időben voltál - akkor röfögő szerencse kell hozzá, hogy mégse legyél terhes. Ilyen még egyszer többé nem lesz az életedben!
Azért tesztelj, hogy kiderüljenek a dolgok.
Lehet, hogy én nem értettem jól valamit, de:
- most lennél 6 hetes, bár nem tudom honnan számolod, ugye hivatalosan az utolsó vérzés elő napjától számoljuk, amíg nincs UH kor. Vagyis az aktus (6 x 7) - 12 = 30 napja történt?
- ha tegyük fel 28 naposak a ciklusaid, akkor, amint írod, pontosan jött meg a menstruációd, vagyis 16 nappal az aktus után, 14 nappal ezelőtt.
Ha viszont 16 nappal az aktus után napra pontosan menstruáltál, akkor hogy a fenébe lehetnél terhes?
Az aktus előtti menstruációm május 19én jött meg es május 30.án vagy 31.én volt a dolog.
Az aktus utáni mensi pedig jún.16.án jött meg. Most a mensit a jövőhétre várom.
Ha június 16-án megjött mitől lennél terhes?
A mostani tüneteid premens tünetek valószínűleg, a jövőhéten esedékes mensié.
De ha nagyon izgulsz tesztelj. Már bőven kimutatná a 6 hetes terhességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!