Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek terhes vagyok?...

Szerintetek terhes vagyok? Együtt voltunk a barátommal 1-2 percig gumi nelkül (tudom hülyeség volt), de ő előtte már egyszer elment es a gumi nélküli aktus ezután kb 1 órával történt. Viszont. A menstruációm a szokott időben, napra pontosan megjött.

Figyelt kérdés
Azt elfelejtettem mondani, hogy a gumi nélküli aktus az utolsó mensim 12.napjan tortent, ezért félek annyira. Most lennék 6hetes, de semmi tünet, se hányinger/hányás, se szédülés, se undor stb. Viszont, egy kicsit fáj a cicim alja, de csak pár napja. (Nem érzékeny annyira.)Mostmár kéne lenni valami tünetnek, nem?? Egyébként tesztet nem csináltam. Szerintetek lehetek terhes? Nagyon izgulok. 18/L

2015. júl. 9. 09:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Vegyel egy tesztet es megtudod. Sosem ertettem mire jo betenni ket masodpercre
2015. júl. 9. 09:44
 2/9 anonim ***** válasza:
47%

Ha már egyszer elment előtte, te meg majdnem a legjobb időben voltál - akkor röfögő szerencse kell hozzá, hogy mégse legyél terhes. Ilyen még egyszer többé nem lesz az életedben!

Azért tesztelj, hogy kiderüljenek a dolgok.

2015. júl. 9. 10:20
 3/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy én nem értettem jól valamit, de:

- most lennél 6 hetes, bár nem tudom honnan számolod, ugye hivatalosan az utolsó vérzés elő napjától számoljuk, amíg nincs UH kor. Vagyis az aktus (6 x 7) - 12 = 30 napja történt?

- ha tegyük fel 28 naposak a ciklusaid, akkor, amint írod, pontosan jött meg a menstruációd, vagyis 16 nappal az aktus után, 14 nappal ezelőtt.

Ha viszont 16 nappal az aktus után napra pontosan menstruáltál, akkor hogy a fenébe lehetnél terhes?

2015. júl. 9. 10:32
 4/9 A kérdező kommentje:

Az aktus előtti menstruációm május 19én jött meg es május 30.án vagy 31.én volt a dolog.

Az aktus utáni mensi pedig jún.16.án jött meg. Most a mensit a jövőhétre várom.

2015. júl. 9. 11:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Jól értettem. Nyugodtan csinálj tesztet, nem vagy terhes. :)
2015. júl. 9. 11:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Amennyiben kérdésed "Terhes vagyok-e" jellegű, a Gyerekvállalás/Teherbeesés kategóriába írd ki!
2015. júl. 9. 11:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes. De jó lenne tisztában lenned vele, hogy alapvetően hogy működsz.
2015. júl. 9. 11:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha június 16-án megjött mitől lennél terhes?

A mostani tüneteid premens tünetek valószínűleg, a jövőhéten esedékes mensié.

De ha nagyon izgulsz tesztelj. Már bőven kimutatná a 6 hetes terhességet.

2015. júl. 9. 12:09
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :)
2015. júl. 9. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!