Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan ezután hogy már volt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ezután hogy már volt randi is?

Figyelt kérdés
Van egy lány (az osztálytársam) akibe szerelmes vagyok és már egyszer randiztunk is csak az a baj hogy nem vagyok valami beszédes és ő se nagyon és hát nem nagyon szoktunk beszélni egymással. Nem tudom mit kéne tennem/mondanom(vagy bókolni kéne?) hogy rendes kapcsolat legyen közöttünk. Kérlek segítsetek tippjeitekkel
2015. jún. 14. 23:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Őőőő hát ez kicsit érdekfeszítő hogy mindketten félénkek vagytok.És akkor gondolom nem lehetett valami izgalmas randi.

De arra kérlek írd le hogy kéz fogás ölelés vagy bármi más puszi csok vagy valami volt e az sokat segítene :D és a korod is érdekelne :) és válaszolok akkor

2015. jún. 14. 23:32
 2/3 anonim ***** válasza:
én korom 20 éves fiú vagyok :D
2015. jún. 14. 23:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Ölelés volt. 13 vagyok egyébként
2015. jún. 15. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!