Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Nagyon ribis voltam? MIT...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ribis voltam? MIT csináljak ezután?

Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja beszéltem egy sráccal neten. Tegnap találkoztunk személyesen. Felmentem a lakására. Elkezdtunk smárolni, levette a nadrágomat. Simogatott csak. Nem történt meg a dolog, azt nem engedtem neki. Csak azt akarja szerintetek? :(15 /L. 22 /F mit tegyek? Jó volt igazából, csak olyan jó lenne ha valaki kapcsolatot szeretne, hogy vállaljon fel, szeressen :(
2015. jún. 21. 19:41
 1/4 A kérdező kommentje:
Mit számít pettingnek?
2015. jún. 21. 19:42
 2/4 anonim ***** válasza:
googlézd ki. nem voltál ribis, de ő csak prücskölni akar
2015. jún. 21. 19:42
 3/4 norbi544 ***** válasza:
Az előttem szólónak igaza van. Nem valószínű, hogy túl sokat akarna, de én nem hagynám, hogy bárki is levegye a nadrágomat az első találkozáskor. Bár én fiú vagyok...
2015. jún. 21. 19:46
 4/4 vfrtom ***** válasza:
Igen az voltál. Talán normális ,hozzád korban jobban illö emberekkel kellene kapcsolatot kiépíteni. Igen csak azt akarta , valószínü, hogy többet nem hallasz róla.A ribiket , meg egyéjszakásokat nem szokás felvállalni.
2015. jún. 21. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!