Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetováltak! Éreztetek változás...

Tetováltak! Éreztetek változást ezután?

Figyelt kérdés

Tapasztaltatok spirituálisan változást miután rátok került illuminati, hórusz szeme vagy fatima keze szombólum? Utána szerencsésebbek voltatok vagy egyéb változás történt az életetekben? Ha negatív akkor is érdekelne. Más szimbólum is érdekel.

Köszönöm

Köszönöm

2015. júl. 5. 22:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Egy Mandalór szimbólum és egy fejvadász szimbólum van rám tetoválva. Egyiktől sem érzek semmit.
2015. júl. 8. 23:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem nem egyetemes szimbólumaim vannak, de a nekem tervezett minták mégis csak szimbólumai valaminek, hiszen én találtam ki őket. Nyilván csak én értem őket, de az egy dolog.

Változást kifejezetten nem érzékeltem, de mikor nagyon rossz passzban vagyok és összecsapnak a fejem fölött a hullámok, akkor sokat segít, hogy rájuk nézek, és eszembe jut, hogy melyiket miért csináltattam. Így lehet tetoválásokból erőt meríteni szerintem. Az a lényegük, hogy emlékeztessenek valamire. Ha valakit elvesztettünk, az veszteség, de a szép emlékekből még meríthetünk erőt, hogy soha adjuk fel, hogy erősek vagyunk, szabadok vagyok, hogy csak rajtunk múlik mit hozunk ki az életünkből, hogy legyünk lazák, éljünk a mának stb. Nyilván ezt lehet teljesen személyessé és egyedivé tenni vagy fel lehet varratni tollat, vagy hogy stay strong, carpe diem és egyéb tucatságok.

Simán attól, hogy felvarratsz valamit (mindegy, hogy spirituális-e vagy sem) nem lesz jobb az életed, csak ha tudod a mintádat "használni" és persze viselni. Szerintem.

21/L

2015. júl. 9. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!