Tetováltak! Éreztetek változást ezután?
Tapasztaltatok spirituálisan változást miután rátok került illuminati, hórusz szeme vagy fatima keze szombólum? Utána szerencsésebbek voltatok vagy egyéb változás történt az életetekben? Ha negatív akkor is érdekelne. Más szimbólum is érdekel.
Köszönöm
Köszönöm
Nekem nem egyetemes szimbólumaim vannak, de a nekem tervezett minták mégis csak szimbólumai valaminek, hiszen én találtam ki őket. Nyilván csak én értem őket, de az egy dolog.
Változást kifejezetten nem érzékeltem, de mikor nagyon rossz passzban vagyok és összecsapnak a fejem fölött a hullámok, akkor sokat segít, hogy rájuk nézek, és eszembe jut, hogy melyiket miért csináltattam. Így lehet tetoválásokból erőt meríteni szerintem. Az a lényegük, hogy emlékeztessenek valamire. Ha valakit elvesztettünk, az veszteség, de a szép emlékekből még meríthetünk erőt, hogy soha adjuk fel, hogy erősek vagyunk, szabadok vagyok, hogy csak rajtunk múlik mit hozunk ki az életünkből, hogy legyünk lazák, éljünk a mának stb. Nyilván ezt lehet teljesen személyessé és egyedivé tenni vagy fel lehet varratni tollat, vagy hogy stay strong, carpe diem és egyéb tucatságok.
Simán attól, hogy felvarratsz valamit (mindegy, hogy spirituális-e vagy sem) nem lesz jobb az életed, csak ha tudod a mintádat "használni" és persze viselni. Szerintem.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!