Tetováltak, tetoválók mi a velemenyetek?!?
Sziasztok szeretnek egy full vàdli tetovalast amelynek témaja a csaladom es én lennék,az elképzelés az hogy egy latin szöveg körbe a bokàmon ,a vadlim belső felén 3 rózsa amelyek a csaladtagjaimat kepviselnek es mindeggyik alatt lenne a szuletesi datumuk,a vadlim kulso felére egy nagy testű madarat szeretnek felhok kozott. Nem szeretnem felfedni hogy milyen madar nehogy valaki innen meritsen otletet,legyen eleg annyi hogy nagytestu madar. A tetovalas maga azt jelentene szamomra hogy soha ne felejtsem el hogy ki vagyok es honnan jottem. A madar pedig engem szimbolizalna es egyben a vedoszentem is lenne, sajnos volt egy eleg komoly motorbalesetem es akkor erosodott meg bennem a tudod hogy ez nekem KELL. A kerdesem az hogy fekete feherben szeretnem(vagy szines rozsak??) es keresek egy megfelelo muveszt hozza ,kihez lenne erdemes elmenni? A jamestattoorol milyen tapasztalatok vannak? Vagy a darkart? Esetleg otletek?mimdent irjatok nyitott vagyok mindenre!
Elore is nagyon szepen koszonom a valaszokat.19F
James egész biztosan gyönyörűen megtervezné és megcsinálná, de van nála némi várólista, szóval nem biztos, hogy idén sorra kerülnél :)
A Dark Art jobb választás lenne, mert ott többen is dolgoznak (mind tehetséges és jó tetováló), s választhatsz közülük, illetve ők is ajánlják egymást, ha a kollegának feküdne leginkább az általad felvázolt téma. Ha nem ragaszkodsz Sárközi Zsolthoz, akkor belátható időn belül el is tudnak vállalni.
Sok sikert!
Jómagam egyébként úgy oldanám meg, hogy az egészet szürkeárnyalatosban, csak a rózsákba tennék vérvörös színt, esetleg minimál jellegű vörös-véres csíkokkal megvadítva, ami utalhatna a motorbalesetedre is.
egy tetováló
Hogy mekkora a vadlim? Nyilvàn úgy tervezik majd hogy jó legyen :) Egyébként bringàs vagyok :)
Ez a rózsa megvadítàsa ötlet tetszik, àtgondolom.
Nagyon szépen köszönöm a vàlaszod!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!