Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mi a véleményetek az ötletről?...

Mi a véleményetek az ötletről? Linkelnétek képeket? Googlet már sokadszorra böngészem, de semmi újat nem találok. (többi lent)

Figyelt kérdés

A hátamra vagy lapockára (esetleg vegyesen) szeretnék majd tetoválást a későbbiekben. Ilyesmi elképzelésem lenne..

[link]

[link]

Szóval egy hasonló fát szeretnék, ilyesmi kis tündérrel (nem színesben!). Persze a képen látható tündér közel sem olyan amilyet elképzeltem, de példának megteszi. Ezt a két motívumot szeretném egyben, kb akkorában, hogy ne foglalja el az egész lapockám, de nem is túl kicsit. Szívesen fogadnék véleményeket, ötleteket, hátha lesz egy két jó tipp. Mutatós lenne együtt a két motívum? Szeretném ezt megrajzoltatni valakivel, de nincs olyan ismerősöm, tetoválóhoz meg érdekes lenne, ha mennék, amikor nem most szeretném megcsináltatni.. Ha valaki ért ehhez, és összetudna dobni nekem egy vázlatot, amit e-mailben el tud küldeni, az privátban keressen fel. Előre is köszönöm a válaszokat, lehetőleg kulturáltan. ;)

2013. aug. 17. 13:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Amikor már eldöntötted, hogy szeretnél, bemész a szalonba, esetleg időpontot egyeztettek stb. A nagy nap megbeszéled, hogy mire gondoltál, ő csinál egy vázlatot, ha nemigazán tetszik akkor mondd meg! Ne legyél szégyenlős, mivel te fogod ezt viselni. Egyébként szerintem a fa az jó.
2013. aug. 17. 16:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Ige, csakhogy ez nem végleges, mert egyben nincs meg még a teljes kép, ezért vagyok bizonytalan.
2013. aug. 17. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!