Aki még sokadszorra se fog fel semmit abból, amit mondok, annak nem vagyok fontos, ugye?
Figyelt kérdés
Bármiben, apróságoktól kezdve a nagy dolgokig. Csak egy egyszerű példa: mondtam neki, hogy milyen csokikat szeretek és milyeneket utálok, csak azért is olyanokat vett szülinapomra, amiket nem eszek meg és nem olyat, amit az orra előtt mutogattam a boltban, hogy imádom. De természetesen ez csak egy kis dolog, amin át lehetne siklani, hacsak nem lennének nagyobb dolgok, amikben ugyanígy nem figyel rám. Akármit mondok, egyszerűen elfelejti és százszor rákérdez, mindenre. És nem a rossz memória az oka, mert régen érdekes módon meghallotta, amit mondok. Egy barátról van szó.2013. júl. 11. 12:18
1/6 anonim válasza:
A szüleim is így vannak ezzel, talán csak nem bír nonstop az igényeidre figyelni, vagy van sok más barátja is. Én szerintem pont azt a barátomat érdeklem a legkevésbé, aki ezeket megjegyzi rólam, tehát ez csak memória kérdése, vagy az, hogy milyen állapotban volt éppen.
De persze elképzelhető, hogy már tényleg nem érdekled annyira.
2/6 A kérdező kommentje:
Régen bármit megjegyzett, amit mondtam még azt is, amire nem is emlékeztem. De most egyik fülén be megy, másikon meg ki, amit mondok neki. Már nem is keres annyira.
2013. júl. 11. 13:55
3/6 anonim válasza:
Nekem a nagynéném volt ugyanilyen, hogy mindig olyan csokit hozott (kávésat), amit ki nem állhatok, pedig tudta, hogy utálom....igen szerintem nem vagy fontos neki és leszar, mert a nagynéném is totál leszar engem és emberszámba sem nagyon vesz....
4/6 anonim válasza:
Egyébként onnan lehet még tudni, hogy valaki nem vesz téged komolyan, hogy össze-vissza hazudozik neked és hülyíteni próbál, mert ha vki fontos számunkra azzal őszinték vagyunk én legalábbis igen....
5/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy valami gond van az életével? Vagyis családi bajok, stb, és azért nem figyel rád..?
6/6 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs. Szerintem semmi, mert másokkal ugyanúgy beszél, egyszer le is bukott.
2013. júl. 11. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!