Mit tegyek, egy péniszt tetováltak a lábamra?!
Figyelt kérdés
A barátom tetováló művész. Tegnap volt a 2 éves évfordulónk, és elmentünk bulizni. A többire nem emlékszem, csak arra, hogy másnap egy pénisz mintával a bokámon ébredtem fel.2014. febr. 23. 16:00
1/15 anonim válasza:
vedd el a felszerelését tetováld rá az arcára hogy PÉNISZEKET TETOVÁLOK LÁNYOKRA?
2/15 anonim válasza:
Egy másik tetoválással takard el. A barátodat meg rúgd ki...
3/15 anonim válasza:
Bokán még el lehet takarni (kivéve nyáron), addig gyűjtögethetsz az eltávolítására vagy egy fedőtetkóra. A helyedben egy nagy pofon kíséretében kidobnám azt a szemetet, aki ezt tette velem..
4/15 anonim válasza:
Mondjuk én egy feljelentéssel kezdeném.
5/15 anonim válasza:
nem picit üthetted ki magad, ha egy tetoválásra nem ébredtél fel. Nem lehet hogy csak rajz?
6/15 A kérdező kommentje:
Próbáltam súrolni, de nem jön le, biztos, hogy tetkó
2014. febr. 23. 16:59
7/15 A kérdező kommentje:
Ja! És köszönöm a válaszokat! Igen, azt hiszem leszedetem
2014. febr. 23. 17:01
8/15 anonim válasza:
Súrolni egy friss tetkót? Normális vagy?! Ezzel csak magadnak ártasz már ha egyáltalán igaz ez a történet..
9/15 anonim válasza:
ez tuti kamu kérdés, a tetováláson var képződik másnapra, és atom véres lesz, ha dörzsölik.
egy friss tetkó esetében fel sem merülhet, hogy csak rajz, de a kérdező válaszából, miszerint megpróbálta súrolni, egyértelmű, hogy hazudik.
lehet itt ilyen kérdéseket is feltenni, csak van neki külön poén kategória.
10/15 anonim válasza:
képet nem teszel fel róla? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!