Mit tegyek, egy péniszt tetováltak a lábamra?!
Figyelt kérdés
A barátom tetováló művész. Tegnap volt a 2 éves évfordulónk, és elmentünk bulizni. A többire nem emlékszem, csak arra, hogy másnap egy pénisz mintával a bokámon ébredtem fel.2014. febr. 23. 16:00
11/15 anonim válasza:
Egy igazi tetoválóművész ilyet sose tenne!
Egyébként nagyon ismerős a sztori a Segítség, bajban vagyok! című reality sorozatból. Abban is hasonló hülyeségeket állítottak a tetoválásról, mint te..
12/15 anonim válasza:
ja, mint pár éve a csaj, aki beperelte a tetoválót, mert 12 vagy mittudoménmennyi csillagot tetovált az arcára.
aztán bukta lett, mert csak kiderült, hogy a csaj akarta.
ettől függetlenül kamu kérdés.
13/15 anonim válasza:
Na persze.Vége lett a napközinek? Friss tetkót súrolni,meg nem tudod megállapítani mi?:D Nem jött be, találj ki valami mást
14/15 anonim válasza:
Tetováltass a pénisznek pillangó szárnyakat.
15/15 anonim válasza:
Jajajajajaja, nekem is az a magyar 'sorozat' jutott az eszembe.
Szerintem is kamu, de ha nem, mutass képet róla :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!