Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetováltak, ti milyen mintát...

Tetováltak, ti milyen mintát és miért tetováltattatok? Mi a jelentése számotokra?

Figyelt kérdés
Még mielőtt negatív jelzők érnének, nekem is van tetoválásom. Érdekel mások véleménye, világnézete :). Az olyanok, akik szerint proli stb dolog a tetoválás és/vagy nem csináltatnának, azok ne írjanak a kérdés alá, mert ez most nem a kinek tetszik, kinek nem kategória.

2013. szept. 11. 18:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Van 2 idézet rajtam.:)

Mind a kettő a bal alkaromon van.

Valamint a jobb csuklómon körbetekerve egy szalag, és masnira megkötve.

Az idézetek úgy érzem engem jellemeznek, a szalag csak tetszett.:DD

19L

2013. szept. 11. 20:12
 2/6 anonim ***** válasza:
A lapockámon van a csillagjegyem képe. Azért tetováltattam, mert nagyon illik rám a csillagjegy, meg hiszek a horoszkópban :)
2013. szept. 11. 21:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Van egy versidézet a mellem alatt - az személyes jelentésű, voltak régebben komoly önértékelési problémáim, azért csináltattam, hogy emlékeztessen arra, hogy a legfontosabb hogy szeressem magam bármilyen körülmények között.

Van egy Yggdrasil a hátam tetején, egy Vegvysir az alkaromon - igazából szimbolikus jelentésük miatt és mert imádom a skandináv mitológiát, egy cápa a derekamon, egy pisztoly a bordámon és egy sárkány a jobb combom külső részén. Mind azért, mert tetszenek és tök vagányan néznek ki :)

23L

2013. szept. 11. 23:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még válaszok :) jó olvasni őket :)
2013. szept. 11. 23:25
 5/6 anonim ***** válasza:

az első egy római számos dátum a csuklómon, kapcsolatunk kezdete a párommal, alatta egy rovásírt D betű, merthogy Dániel :)

második 3as szívlevél a tarkómon, piros-fehér-zöld, azt hiszem, nem szorul magyarázatra

harmadik egy (illetve sok ) madár lapockától a mellkasig sok pici repül előre

negyedik egy rózsa a bal alkaromon - tetszik :)

ötödik most kész szombaton, a rózsa mellett lesz egy idézet, ami szintén a nemzetszeretetemet fogja kifejezni.

A továbbiakban lesz egy kalitka a hátamon, abból repülnek ki a madarak (amik ugye már megvannak), ez azért, mert a férjem mellett szabadultam ki a saját kis kalitkámból :)

combomon lesz harisnyakötő szerűen sok rózsa egy töviskoszorún - mert tetszik :)

illetve tervezek egy lótuszvirágot (ezt színesben, a többi fekete-fehér, kiv. ugye a szívlevél, meg a majdani rózsák a combomon) rózsaszínesben, mert a férjem nem szereti a tetoválásokat, ez az egy, ami kifejezetten tetszik neki, ezt azért, mert a többivel megbékélt :)

2013. szept. 12. 23:14
 6/6 anonim ***** válasza:

ugyan még nincs tetoválásom, de szeretnék.. de 2 közül nem tudom eldönteni, melyi legyen..

a jelntésük ugyan az számomra..

1. verzió: egy holló, amint éppen csipeketi a bordámról a húst (talán alatta azzal a felirattal, hogy "nevermore")

2. verzió: egy sír, a felirat rajta az, hogy "nevermore", egy holló a sír aljánál (és talán 4 további a sír felett) ez a vádlimon lenne kívül..

a holló az egyetlen madár, amitől nem félek.. ezen kívül Edgar Allan Poe a kedvenc íróm és neki van egy verse (a kedvenc versem), aminek az a címe, hogy A Holló... a hollónak a költeményben az a neve, hogy Nevermore, a magyar fordításokban Sohamár.. a nevermore ugye azt jelenti, hogy soha már, soha többé stb. és SOHA nem akarok több akkora csalódást átélni, mint a közelmúltban... a barátaim elfordultak tőlem, mindenki megmondta, hogy mit hogy kellene csinálnom, anyámmal összevesztem, mamám a születésnapomon halt meg, apukám pedig karácsony előtt 5 nappal.. a temetése december 21én volt... a párom elhagyott hosszú idő után... szóval ezek elől jelent megmenekülést ez a két minta.. és persze az író iránti tiszteletemet is jelképezi..

2013. szept. 14. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!