Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tegyem magam túl ezen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem magam túl ezen az egészen?

Figyelt kérdés
Nos, ez az egész 12 éves koromban kezdődött. Akkor már megvolt ez a koreai mániám, ez miatt regisztráltam egy olyan oldalra, ahol a világ minden részéről regisztráltak. Ez így jó volt nyelvtanulás céljából, és beszélgethettem koreiakkal. Írtam egynek, aki nagyon kedves volt, iszonyatosan sokat beszéltünk, miattam maradt fent hajnali 4-ig (időeltolódás). Mivel kicsi voltam, véletlen 16 évesnek regisztráltam magam, amit észre sem vettem. Most pedig 14 éves vagyok, és nem sokára lesz 3 éve, hogy beszélünk. Nagyon megkedveltem, de az életem elég bonyolult, és ő meg ugye dolgozik már, ugyanis 32 éves. Igen, tudom, buta vagyok, és mindenki azt fogja írni, hogy egy pedofil, én pedig egy sarki, és abban sem lehetek biztos, hogy ez ő. Viszont ez nem igaz. Pár hónapja elkezdtünk máshol beszélgetni, olyasmi mint a facebook. Ez miatt jöttem rá, hogy ő nem egy fake, ez tényleg 100 százalék, és mivel nem tudja (valószínűleg) a pontos koromat ne hiszem, hogy az lenne. A testemről nem raktam fel képet természetesen, csak arcfotók, a pedofil meg másra megy. És sajnos az oldal azt jelzi neki ki, hogy 18 éves vagyok. Nem rég. kb egy hónapja azt írta, hogy tudom-e, hogy jó férfi akar hozzám lenni. Én meg írtam, hogy tudom, és nagyon jó barát. Ő pedig rákérdezett, hogy csak barát-e. És ez itt elég bonyolult volt, és végül megkérdezte, hogy leszek-e a barátnője, én meg mondtam, hogy megpróbálhatjuk. És tudom nem helyes, tudom butaságot csinálok, tudom el kéne felejtenem, de én nem birom. Én nem tudom ilyen könnyen elfelejteni ezeket az éveket. Annyira sokszor volt az, hogy csak ő állt mellettem, még a szüleim se, csak ő. És tudom, nem ismerhetem, ez internet, interneten mindenki tud bárki mellett állni. Annyira sokszor van az, hogy nem ír vissza, sokat dolgozik, nincs mellettem, és én befordulok. Akkor kész vége. 2 hete írtam neki hogy ezt be kell fejezni, mert én ezt így nem birom, (ugyanis nem volt velem, azt hittem birom nélküle). A telefonom el van romolva, nem tudom megnézni, hogy válaszolt-e mert a sim kártya nélkül nem lehet. Írtam neki ezen az oldalon a mobilom miatt, és fent volt, de meg se nézte, viszont most be tudtam állítani nem rég, hogy 14 vagyok. Azt hittem bírni fogom, el tudom felejteni, úgysem lehet ebből semmi, még kicsi vagyok, neki olyan dolgokra van szüksége, amit én nem tudok neki megadni, ráadásul Koreában él. Nincs felesége, se gyereke, mert nem tud így élőben annyira elviselni valakit huzamosabb ideig, vagyis zárkózottabb, neki kell idő egyedül. Nem birok ebből kilábalni, a szüleimmel nagyon rossz a kapcsolatom, barátaim vannak, és én rontok el mindig mindent, én vagyok a hibás, hogy túl közl engedek mindenkit magamhoz. Mármint nem mondtam el neki durva személyes dolgokat, mégsem ismerem annyira... Szükségem van rá, és nem szeretném, hogy legyen. Nagyon köszönöm a válaszokat, és hogy végigolvastátok! 14/l 32/f

2015. jún. 25. 21:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Felejtsd el ezt a köcsög ferdeszemüt
2015. jún. 25. 21:32
 2/7 anonim válasza:
Ne írogass neki, ne keresd, felejtsd el. Tudom, hogy nehéz, de ez nem normális, az apád lehetne. Nyár van, legyél a barátaiddal, foglald le magad, ne 30as pasikra használd az eszed...
2015. jún. 25. 21:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem is értem hogy jutott eszedbe irogatni valakinek 12 évesen, ráadásul egy koreai faszinak? Az eszem megáll......
2015. jún. 25. 21:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudtam mit jelent az, nem tudtam, hogy az a kora, én sem rég tudtam meg, nem valami társkeresőt akartam használni. Ezzel nem segítesz, így is eléggé magam alatt vagyok oké? És az előző kettőnek köszönöm szépen, igyekszem, tudom, hogy igazatok van.
2015. jún. 25. 21:38
 5/7 anonim ***** válasza:
14 évesen nagyon korai 32 éves férfiakkal "járni", hozzád még lehet hogy egy 18 éves srác is túl idős lenne.
2015. jún. 25. 21:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Tudom és sajnálom, de teljesen kétségbe vagyok esve, nem tudom mit kéne tennem. Csak valaki törődött velem, biztonságot adott, és ezt is elvesztem. Tudom butaság, mert nem is ismerem, de ezt nem tudom elmagyarázni.
2015. jún. 25. 21:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Sajnos voltam már nagyon hasonló helyzetben, és végül úgy döntöttem, megszakítom vele a kapcsolatot. Nagyon sokáig szenvedtem, de most már örülök neki, hogy így alakultak a dolgok. Tudtam, hogy még a távolság miatt is fájdalmas lenne egy idő után. Én is ugyanúgy szeretethiányos voltam, mint te. De mióta ő nincs a képben, a környezetemre is jobban tudok koncentrálni, jobb velük a kapcsolatom. Tényleg örülök, hogy végül így döntöttem, mert bennem is mindig volt egy para, hogy ez nem helyes, de azért iszonyatosan nehéz volt. Pont ezért tudom, hogy neked is nehéz lesz, de én azt tanácsolom, hogy keress inkább mást. Szomorú, de ennek TÉNYLEG nincs jövője, és az idő múlásával csak nehezebb lenne elengedned, mert egyre jobban kötődsz hozzá.
2015. jún. 25. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!