A Claire's-ben vettem ilyen egészen kicsi karika fülbevalókat, de nem tudok rájönni, hogy kell "kinyitni" őket. (Tehát nem tudom levenni őket arról a papírról, meg nem tudom, hogy tegyem be a fülembe. ) Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
2013. júl. 15. 15:41
1/11 anonim válasza:
Látatlanban?
Küldjem az energiát vagy hogy gondoltad?
Talán ha képet tennél!
3/11 anonim válasza:
Így már jobb. :)
Nincs ilyen fülbigyóm, de kép alapján azt gondolnám, hogy a vékonyabb rész rugósan van rögzítve és valamelyik irányba be lehet tolni a karika vastag részébe.
4/11 anonim válasza:
Ó, nekem ugyanilyen van, ez egy szar..csak hajlítani lehet, tehát nincs ilyen rugós csavaros rész, mint pl az apacsos karikákban, hanem magát a kapocs részt kell neked kihajlítani. Persze a lyukba sose tudod majd többet visszahajlítani, legalábbis nekem kézben sem sikerült, nem hogy a fülemben..1300 ft-ért egyszer sem tudtam berakni a fülembe...
5/11 anonim válasza:
az a vékony rész belemegy a vastagabba.. ha kicsit elhajlítod oldalra a fülit, ki fog jönni belőle
nem tudom érthető e :D
de nekem is van ilyenem
6/11 anonim válasza:
Nekem volt ilyen, a vékony részt ki kell húzni a vastagabból, hajlítgatós.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)) Igen, a lyukba nemigen megy vissza. Az Apacsos jobb?
2013. júl. 15. 16:19
8/11 anonim válasza:
Az apacsos sokkal jobb és olcsóbb is..
9/11 A kérdező kommentje:
Tényleg? És azt bele lehet jól tenni a fülbe, meg egyszerűen?
2013. júl. 15. 16:25
10/11 anonim válasza:
Hát én azt se tudtam a fülemben bekapcsolni magamnak, de csak azért, mert nagyon kicsi..az azért kézben könnyen bekapcsolható, csak a mérete miatt nehezebb fülben, de még mindig sokkal könnyebb, mint a Clairs-est:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!