Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek lehetséges?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetséges?

Figyelt kérdés
a barátnőmmel lassan 7 hónapja eggyutt vagyunk, nagyon szeretem, ő is szeretett végig engem, én ezt is hittem de tegnap mondta el hogy elege van már és szakitani akaar velem holnap talalkozzunk, mmernyáriszünetbe ritkán tudtunk találkozni, én kezdtem kiszeretni belőle de amikor talalkoztunk akkor mindig visszahozta a szivemet és annyira jovolt, tegnap meg rámír azzal hogy beszélnünk kell, és már több hete , azt mondta hogy lassan kiszeretett belőlem, én irtam neki hogy de én nagyon szeretem, ő meg vissza irta hogy o mar nem enged, ez nagyon rosszul esett, és nemtudok mit csinalni, gyozkodtem hogy gondoljon arra hogy milyen boldogok voltunk, mindennel próbálkoztam de semmi értelme, nem fiu van a dologban, de nemtudom mert ő olyan hogxha ezzel gondja lett volna akkor elmondaná, de egyik naprol a másikra ez nrm ő, az apja korházba kerult lehet hogy ez is kozrejátszik a dologban, és hogy o is most fog a korházba fekudni műtét miatt, én mondtam neki megigértem régebben hogyha bent lesz akkor mindig meglátogatom, de a szulei ott lesznek, és miattuk nem tudunk/ tudtunk alálkozni, valaki segitsen hogy mitévő legyek, ha szakit akkor nem fogja magát visszza kérni hozzám mer szép lassan szeretett ki.. jó tanácsokat várok mert tényleg nem tudom mit tegyek, nagyon szeretem ot. köszi h elolvastad, 16f

2015. jún. 23. 17:07
 1/1 anonim válasza:
voltam hasonló helyzetben csak éppen a fiú szakított velem,nos, a lány ha már nem szerelmes bekóléd sajno nagyon nehéz de békén kell hagynod,mert ha nem egy idő után Te sem fogod szeretni és nagyon bántani fog h "olyan szekér után futottál aki tudtad,hogy úgysem vesz fel" ezzel nem azt akarom mondani h a viszonzatlan szerelem semmit nem ér hanem ha Ő szakított Veled valószínűleg sokszor átgondolta és neki így jobb. Mind a kettőtöknek jobb ha nem találkoztok és nem beszéltek,mert hamarabb kiszeretteka másikból. A "nem fiú van a dologban" pedig nem biztos,lehet,hogy nem járnak lehet,hogy a lány nem érez semmit de éppen elég ha esetleg tudat alatt jobbnak találja őt,mint Téged. Az én tanácsom:Te ne keresd,és ne könyörögj neki.
2015. jún. 23. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!