Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges ez? Szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy srác akibe szerelmes vagyok, ő volt az első szerelmem is. De majdnem, hogy csak szex volt köztünk. Most lett új barátom, akit imádok. De nem tudom elfelejteni a másik fiút sem. Aki szerentné velem folytatni a kapcsolatot. A mostani barátom viszont komolyabban tervez velem. Mind a kettőjüket nagyon szeretem. Nem tudom mit tegyek.2015. máj. 29. 16:21
3/8 anonim válasza:
Nem imádod a barátod, mert a másikat is nagyon szereted.
A mostani barátok komolyabban tervez veled. Ha szeretnéd, akkor azt mondanád, hogy "komolyabban tervezzük egymással."
De te csak azt tervezed, hogy elhagyd-e a másikért. Ha szeretnéd, akkor lesz.arnád, hogy a másik mit akar tőled...
5/8 anonim válasza:
van a mondas hogy ha ket embert szeretsz valaszd a masodikat, mert nem szerettel volna bele a masodikba ha szeretned az elsot...
6/8 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen azért kezdtem el járni a mostani barátommal, mert azt gondoltam, hogy így elfelejtem a másik fiút, de nem megy. Közben viszonta mostani barátomba is iszonyatosan beleszerettem.
2015. máj. 29. 20:13
7/8 anonim válasza:
Mondok jobbat! Gyere inkább velem és én elfeledtetem a multadat. Mit mondasz? :)
8/8 A kérdező kommentje:
Persze rohanok. :D
2015. máj. 30. 11:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!