Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy neten beleszeressünk valakibe?
Az hogy jólesik ha törődik veled, hiányzik amikor nem épp nem tudtok egymással beszélni/írni, hogy vágysz rá az lehetséges. Sőt, még valamennyire meg is szeretheted, de ne keverd össze a vágyat és a szerelmet/szeretetet. Beleszeretni és igazából megtudni azt, hogy egyébként tényleg összeilletek-e minimum egy találkozás alkalmával fog csak összejönni.
Aztán bár ezt nem kérdezted, óvatosan a netes ismerkedéssel, sokan vannak olyanok, akik kihasználják az aninimitás lehetőségét, vágyat ébresztenek a naiv fiatal lányokban, ritkábban fiúkban, és persze aztán amikor jönne a tali, jöbb esetben nincs ott senki, rosszabb esetben meg te sem leszel ott ahol lenni szeretnél.
Jó tanács, találkozás előtt mindenképpen kérd el a telefonszámát, tudd meg a nevét, hivd fel és beszélj vele telefonon is. Amikor találkára indulsz vele szólj valakinek a családból, ismerősök közzül hogy hova mentél elvileg kivel mentél el, tudja valaki azt a számotrajtad kívűl amit a másik fél megadott és már használtad, és ha nem jelentkeznél amikor elvileg vége kellene lenni a randinak akkor legyen aki érdeklődik felőled, hogy mi történt, jól vagy-e.
De összeségében szerintem az kamu, hogy valaki találkozás nélkül beleszeressen a másikba. Még a szerelem első látásra is nagyon ritka, hát még a szerelem első látás nélkül milyen ritka lehet. az amit érzel/éreztek, az biztosan nem szerelem maximum vágy vagy vonzalom. Szóval próbáld meg így kezelni a dolgot.
Egy róla alkotott a fantáziádba létező illúzióba szerettél bele. Míg nem találkoztok, és látod, hogyan néz ki addig nem szerethetsz bele. A stílusa tetszhet neked, valószínűleg élőben is hasonló lenne mint írásban.
A találkozás ellen én sem vagyok.
Persze ha facebookon beszéltek akkor elhiszem, hogy beleszerettél.
Második válaszolóra nem hallgatnék. Ha elmondod, hogy neten ismerted meg akkor mindenki kritizálni fog, kb úgy fognak hozzáállni mint 2-es. Pár üzenet után úgyis kiderülne, hogy hány éves fiúval/lánnyal állsz szembe. Ha tényleg ilyen egyszerű lenne, akkor hamarabb lennénk legnagyobb spanok egy pedofillal vagy ilyesmivel, mint hogy elraboljon.
Soha ne szeress bele senkibe az interneten.
Én egyszer elkövettem ezt a hibát. Majd' egy évig hülyített, a vége pedig az lett, hogy le kellett tiltanom, mert nem bírtam már tovább. Az ezt követő depressziómat nem is említve.
Ha rám hallgatsz, akkor nem foglalkozol többet ezzel az illetővel.
5ös-nek adnék igazat,mert ez kicsit Beteg azért...
Az interneten ismerkedni lehet,de megszeretni valakit igy ez álltal nem igen hiszem,hogy lehet::Legalabb is komolyan biztos nem.
F/Majdnem 21 :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!