Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet kerülni, hogy beleszeressünk valakibe?
Ha tudjuk,hogy nem lehet,akkor lehet ezt befolyásolni,vagy úgyis megtörtènik?
Nagyon fáj,hogy ez törtènt velem,házas lètemre lettem szerelmes valaki másba.De egyszerűen nem vettem èszre,hogy mikor ès hogy jutottak idáig az èrzèseim,csak azt tudom,hogy a nap minden percèben rá gondolok ès már attól vègem van,ha csak rám mosolyog.
Elkerülni nem tudtam korábban,most meg már hiába próbálom,munkahelyváltoztatás,környezetváltozás,semmi nem segìt...mèg csak jobb sem lett az elmúlt egy èvben :( teljesen elkeserìt ez az egèsz!
De miért nem tudod elkerülni? Írtad, hogy volt munkahely változtatása, környezet változtatása. Akkor hogyan találkoztok még mindig?
Miért/hogyan szerettél ki a feleségedből/férjedből? Bár írásod alapján inkább nőnek tűnsz. Megérné felrúgni az új miatt egy házasságot? Mióta vagytok házasok?
Egy települèsen èlünk elèg közel egymáshoz,ìgy szinte napi szinten összefutunk.
A fèrjemmel sok problèmánk volt,abban az időben törtènt ez,csak azóta sem tudok szabadulni az èrzèstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!