Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tudatosan meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tudatosan meg lehet akadályozni azt, hogy beleszeressünk valakibe?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, hogy a szerelmet nem lehet elkerülni meg, hogy a nagy ő majd biztosan rád talál.20 éves vagyok és még nem voltam szerelmes, mert soha nem adtam esélyt annak, hogy bármi is kibontakozhasson!Egyesek szerint ez nem miattam van, hanem mert nem még nem jött el az ideje.Szerintetek melyikünknek van igaza?
2011. nov. 18. 14:48
 1/7 anonim ***** válasza:
igen.
2011. nov. 18. 14:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem neked.

Ez megakadályozhatatlan. Az érzések bonyolultabb folyamatok annál, mintsem hogy akaratlagosan befolyásolhatóak legyenek.

2011. nov. 18. 14:50
 3/7 anonim ***** válasza:
de meg lehet. ha muszáj, akkor meg tudja csinálni az ember, csak hardcore nak kell lenni
2011. nov. 18. 14:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Francokat.

Akit nem akarsz szeretni és nem is szereted meg, azt ha akartad sem szeretted volna soha.

Fordítva sem működik, nem tudsz szeretni senkit, nem tudod kierőszakolni az érzéseket. Próbáltam, képtelenség.. Hazudni és eljátszani lehet, de érezni nem.

2011. nov. 18. 14:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
de igen te vagy az egyetlen akadálya!!általában az ember saját magának akadályozza meg ezeket a dolgokat és nem mer az érzéseire hagyatkozni csak a hülye agyára hallgat és ezért nem engedi magának hogy kibontakozzon és sodorja az ár és nem engedi hogy fájjon és jó is legyen mert az emberek többsége egy gyáva sz.ar és egy burokban él és félti a kis sz.aros lelki világát és önérzetét,pedig kell a szenvedés és a szerelem is mivel ez a kettő benne van....ahhoz hogy az ember fejlődjön engedni kell néha a dolgokat történni mert nem tudhatod hogy milyen lehetőségről vagy emberről maradsz le és milyen élményekről,ez nincs nemhez és korhoz kötve,ha neked 20 évesen vagy 30 évesen jön az igazi akkor akkor jön és nem szabad a lehetőségeknek még esélyt sem adni és el halasztani őket,mert soha nem tudhatod....tudod hány embert ismerek akik 40 évesen siránkoznak mert ezt meg azt nem tették meg??és mert egy olyan embert szalasztottak el és egy olyan szerelemet akiért a mai napid sír a sarokban ha nem látja senki....EGYSZER ÉLÜNK EZEN A KIBA.SZOTT FÖLDÖN!!!MERJE MÁR MINDENKI FELVÁLLALNI ÖNMAGÁT ÉS AZ ÉLETÉT!!!EZ NEM KOR FÜGGŐ!
2011. nov. 18. 14:59
 6/7 anonim ***** válasza:

nem lehet megakadélyozni, sem eröltetni.

AZ ÉRZELMEK TELJESEN MÁS KATEGÓRIA MINT AZ ÉRTELEM.

2011. nov. 18. 15:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha valamiért félsz egy kapcsolattól, akkor már az elején megszakítod, akkor szerintem már annyira az elején teszed, hogy esélyt sem adsz, hogy egyáltalán megismerd. Ha pedig nem ismered nem tudsz beleszeretni. Így lehetséges szerintem.

De ha már ismernéd azt az embert, akibe beleszerethetnél, akkor nem tudnád elkerülni. (Szerintem.)

2011. nov. 18. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!