Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor hogy érez?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akibe 3 éve szerelmes vagyok lassan de mivel ebből 2 évig volt barátnője igy elfojtottam minden érzésemet közben volt 2 fium is de semmi. Ő is március fele szakított a lánnyal. Ez a fiú idősebb nálam vagyis én 17 vagyok ő meg 22 és egy suliba járunk csak ő estis én meg nappalis. Ennek a fiúnak a legjobb haverja az én haverom is és nemrég kisirtam magam neki és megígérte h segít majd összejönni vele de nekem is sokat kell akkor küzdenem ezért. A fiú akibe szerelmes vagyok annak én nagyon tetszem de nem hiszem h szerelmes belém a következők miatt. Van h napokon keresztül nem ír rám (igazábol senkinek nem szokott irni még a legjobb barátainak se) a másik h ha irok neki van h elolvassa aztán nem ir vissza..... (ezt is mindenkivel eljátsza) viszont amikor kettesben vagyok vele vagy társaságban akkor nagyon figyelmes velem. Mindig megérinti a kezemet vagy a lábamat ha mondd valamit ezt ne szexuálisan értsétek semmi ilyet nem csinál. Multkor elvitt bemutatni engem a haverjainak akinek szerintem szimpatikus vagyok és annyira közel ültünk egymáshoz h elkezdték mondani ránk h nézzétek a két szerelmes párt ugy csináltam mint aki nem hallotta meg de aztán ránéztem pontosan ugyanolyan helyzetben ült mint én. Egy pinpong asztalon ültünk a lábunk lógott lefele és összekulcsolva himbáltuk a kezünk meg az ölünkben volt szintén összekulcsolva. Ez volt multhét pénteken azóta megint szinte le se szar rám se ir meg semmi. Most akkor mi van kétségbe vagyok teljesen esve és senki nem tudja mi van vele..... :(2015. jún. 7. 15:47
1/2 anonim válasza:
Szerintem szerelmes csak fel attol hogy mit szolnak a baratai.En is valami ilyen helyzetben vagyok
2/2 A kérdező kommentje:
Már kiderült sajnos h csak barátként tekint rám :(((((((
2015. jún. 10. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!