Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Néha olyan szinte meggyőződésem, hogy szeret, néha viszont az ellenkezője .
a lány akit szeretek ,egyszer kedves velem,nevetünk sokat ,bújik hozzám megszoktuk egymást ölelni kölcsönösen,máskor meg pont az ellenkezője ,mintha nem is léteznék úgy érzem nem is vesz figyelembe.Tudja hogy szeretem elmondtam neki,mosolygott ,nem tudta mit tegyen,először el se hitte,nem engedte hogy úgy közeledjek viszont örült hogy elmondtam stb. Szóval néha olyan jeleket ad hogy úgy érzem szeret néha meg pont az ellenkezője, most pl nem volt kedve és mondta hogy hadjam már és hasonlók ,de mégis elviseli a közelségemet ,nemrég pedig rákérdeztem és nincs velem baja semmi,van hogy olyan gesztusai vannak testbeszéd,mimika ,mintha szeretne.
16/f
Mint pasi, erre csak azt tudom mondani, hogy lehetséges az a változat is, hogy egyébként ő is szeret téged, de még nem eléggé érzi a srác érettnek magát egy komolyabb kapcsolatra, vagy egyszerűen nem akar elköteleződni, és ezért fél attól, hogy hogy kimutassa mindig az érzelmeit. Sőt az is lehet, hogy csak nem akarja kiszolgáltatni magát. Lehetnek olyan időszakai amikor szeretne kicsit magával foglalkozni. Nem derül ki hogy a srác mennyi idős, de ha te 16 vagy akkor gondolom ő is hasonló korosztály lehet és bármilyen hihetetlen is, de a férfiak érzelmi téren pár évvel le vannak maradva az azonos korú nőkhöz viszonyítva, még ha ezt sokan cáfolják is. Úgy általában is a férfi és nő 18-20 éves koráig nem feltétlenül állandó társat keres, hanem megpróbálja megtudni azt, hogy vajon mire van szüksége egyáltalán egy másik nembélitől (ez egyébként teljesen akaratlan).
Úgyhogy szerintem ezen ne aggódj, próbálj meg ehhez valamennyire hozzászokni, ne akard megváltoztatni. Ha őszinték az érzései, pár hónap múlva már nem fog olyan gyakran távolságtartó jeleket küldeni. De az is segíthet a dolgon, ha teljesen véletlen témaként amikor épp nem ilyen finoman megpróbálod meg tudni azt tőle, hogy vajon pontosan mi is történik olyankor, amikor kicsit elutasítóbb. De nem kell neki szegezni a kérdést, csak finoman meg kell említeni neki, hogy "Mi történt a múltkor, annyira kicsit más voltál vagy ilyesmi...." És ha válaszol akkor hagyd elmondani neki, ha nem akkor ne akarj választ kicsikarni belőle. Ha úgy érzi el kell mondania, el fogja mondani.
De mint írtam, igazából szerintem teljesen normális még abban a korban, sőt nagyon sok férfi később is hiába lesz fülig szerelmes egy nőbe, az érzéseit sokkal nehezebben fogja kimutatni, de attól még biztosan szeret is, csak van hogy épp nem akarja gyengének és sebezhetőnek mutatni magát.
Olyat meg soha ne kérdezz egy pasitól, hogy veled van-e a baja. Ugyanis az egy totálisan értelmetlen, ámbár annál sokkal veszélyesebb kérdés. Ha egy pasi nem akar valakivel együtt lenni mert problémái vannak vele amit nem akar neki elmondani, akkor egyszerűen nem találkozik vele ha nőről van szó. Ha pedig konkrétan tudja mi a baja olyankor és az veled lenne kapcsolatos de szeret, akkor úgyse mondja el majd, mert úgy érzi, ezt neki kell magában elhelyezni és eldönteni, hogy mennyire zavarja ez. De ez esetben is, ha tényleg úgy lenne, hogy veled van baja, akkor azt biztosan elmondaná.
Ha társaságban csinálja ezt veled, szerintem egyszerűen csak zavarban érzi magát. Ha akkor is amikor kettesben vagytok, akkor valamiért feszült, valami miatt nem meri mutatni, vagy épp csak nem megy neki hogy kimutassa azt hogy jólesik neki és ez miatt viselkedik így. Adj neki időt. Ha szeret és te szivesen kedveskedel neki, idővel megtanulja majd mit kellene tegyen.
Az meg a másik dolog hogy ebben a korban a srácok is el kezdenek foglalkozni kicsit jobban a testi dolgokkal. Szóval könnyen meglehet, hogy egyszerűen csak szégyenli magát, vagy nem meri kimutatni/kimondani mit tenne veled legszívesebben éppen. A pasi kicsit másképp működik mint egy nő, főképp tini korban, amikor a teste egy részét ráadásul nem is tudja uralni bizonyos helyzetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!