Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, ami teljesen kiveri nálatok a biztosítékot egy lányon fiúk? Amitől kiráz a hideg? Nagyon taszít? És az ellenkezője? Ami szinte elvarázsol benneteket? 20L
Azt tudom hogyha buta, akkor igazából egyből kiesik abból a körből, hogy akarjak tőle valamit. Tovább ha nagyon fanatikus egyes dolgokban, olyanokban "hisz" amit én kártékonynak tartok, pl: az ilyen "csoda" gyógyászati dolgok.
Ami elvarázsol, ha megértő, szerethető, és van benne valami különleges és egyedi.
Utàlom a mai anorexiàs pi*kat nem azt mondom hogy legyenek kövèrek de normàlisn is ki lehet nèzni...
Valamint azt ha valaki buta...
Elvaràzsol ha van èrtelme a mondatainak,ha szèp a szeme ès ha úgy tud nèzni mintha mindig szexre hívna..
Elég sok van mindkettőből, pár példa az alábbiakban:
negatív: orrpiercing, rasztahaj, plázacica külső, cigi a szájban,
pozitív: hosszú egyenes haj kiengedve, valamelyik kedvenc zenekarom pólója, nagy mell, természetes smink.
Ha flegma és van egy tipikus "fikázós" nézése (egy volt osztálytársam nézett folyton úgy mindenre).
Amikor csak egyik oldalt húzza fel az orrát és fancsali képet vág.
Elvarázsol a frufru :D
20
Nem szeretem ha valaki egyik napról a másikra él, majd valahogy kifizetem a számlát majd lesz megint hol aludnom, majd megint lesz munkám majd talán.
Egy alap sminkel nincs gondom de ne legyen egy viaszbábú.
És ha egész nap mindenhol azt a kib**aszott hülytelefonját vagy ájfonját nyomkodja.
De tényleg amikor azt látom üzletekben is h 5 percet nem bírnak ki h nem nyomkodják, és már nekimennek a másiknak de csak azzal a hülyeséggel foglalkoznak.
Múltkor is az Aldiban voltam nem egy nagy áruház, a csaj tolja a kocsit másik kezében a telefon és miközben nézelődik h mit vegyen csak azt a telefont b**uzerálja, mindenkinek kerülgetnie kell, de idegesítő. És sok ilyen van.
Ami levesz a lábamról manapság , ahhoz szinte már az is elég h figyel rám miközben beszélgetünk, érdeklődik, nem vihorászik mint egy idióta 10-enéves.
# 8 Ott a pont, de nembaj. :)
Mikor először megpillantjátok, vagy megnézitek úgy alaposabban, olyan esetre gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!