Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, ami teljesen kiveri nálatok a biztosítékot egy lányon fiúk? Amitől kiráz a hideg? Nagyon taszít? És az ellenkezője? Ami szinte elvarázsol benneteket? 20L
Kiráz a hideg: Aranyásó, bunkó, flegma hattyú, agyatlan, túlzott önbizalmú, túlzott súlyos, műköröm, vakolat, király lány.
Az állam leesik: Feltűnő hajszín(piros kék zöld fehér akármi csak nem barna és szőke), pc, tetkó, normális magabiztosság, vékony, ne legyen egyetemista, de legyen agya, szeresse amit csinál
f/23
Nálam a rövid haj a kizáró ok eleve, főleg a tüsi haj, az orrpiercing a karika na az kizáró ok szintén, a túl sok vakolat is , van egy alap smink ami még ki is emeli a szemét, az jó, a hosszú kiengedett haj és egy bájos mosoly meg ha egy picit úgy megharapja az ajkát majd elmosolyodik na az nagyon baba.
29/f
negatív: rövid haj, fiús öltözék, fültágító!!! piercing, bagózik, szemetel, 1cmnél hosszabb köröm (de nekem a tövig vágott a legjobb)
pozitív: ápolt, jó haj, szép ruha...a semmi szokatlan igazából. nem kellenek nagyon csicsa ékszerek, meg egyebek. csak az összhatás legyen jó meg szép az arca. legjobban egy szép mosoly varázsol el :)
23F
Amitől kiráz a hideg: Bagó,szemetel,fiús öltözék,pénisz,körömrágás,drog,alkoholizmus
Milyen is az ideális nő ? Legyen átlagos.Nekem ez a véleményem (#gyakorikerdesekvalaszolothuglife)
Drága egyetlenem én szeretlek téged nagyon nagyon, te vagy életem értelme nélküled nem élet az életem ha nem veled élhetem!!!
Te is így érzel?
11es, csak kíváncsiságból, mégis miért varázsol el, ha egy csaj nem egyetemista??! :D
nem gondoltam, hogy egyes pasiknál ez hátrány lehet
Külső:
-: Túlsúly, dohányzás, ragyás arc, a manapság divatos vastagkeretes szemüveg, nőietlen öltözködés, pc rossz helyeken
+: Sportos, arányos testalkat, vasalt vállnál hosszabb haj, csőnadrág vagy cicanadrág, testhez simulós színes felső, deszkás, vagy tornacipő
Belső:
-: Nem lehet vele beszélni, tőmondatokban beszél, nem lehet vele semmit tervezni, sűrűn nem tudom a válasza, lusta, nem szeret mozogni, hűvös, közömbös stílusa van
+: Képes órákig beszélgetni velem, hosszan és lelkesen mesélni a dolgokat, szenvedélyes, szeret kipróbálni extrém dolgokat meg sportokat, kimozdulni otthonról, de ugyanakkor nagyon odabújós, és ragaszkodó egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!