Miért mindig az ellenkezője van annak amit én szeretnék?
Nem szerencsétlen lány hibája kvázi terrorba van tartva.
Sajnos apád egy elmebeteg ezt nem szépíteném."úgy meg verlek, hogy beszarsz." Normális szülő ilyet nem mond a gyerekének.
Anyád valszeg szintén fél tőle.
Én a helyedben elköltöznék amint lehet. Nem azért nem tudsz semmit tenni mert béna vagy hanem azért mert nem is engednék.
Az én apám is hasonló volt meg is vert nem is 1X meg etette velem az állataimat. Nekem se volt szabad ellenkeznem úgy h értem h mi a problémád.
Am ha gondolod, már elmehetsz a gyámügyhöz h szeretnéd h kiemljenek a családból. Szakszóval Védelembe Vételnek hívják.
Ha ezt mondod mindent érteni fognak.
Sajnos én ezt nem tudtam amikor szükség lett volna rá.
Most már hogy elég idős vagy hogy ezt rendes felfogd akkor sok mindent nem tudsz már tenni (jobb ha nem is teszed, nem akarok jelzőket aggatni édesapádra...). Vagy kiállsz magadért ahogy fentebb írták, ha édesapád ilyen akkor legalább édesanyádat állítsd magad mellé. Ha nem veled áll akkor ígyse-úgyse tehetsz semmit...
Barátnőm is hasonló helyzetbe volt, miután leérettségiztünk összepakolt és elköltözött a nagybátyjához. Szüleinek nem is szólt. De most legalább a saját lábán áll, azt tesz amit akar és boldogabb mint otthon volt. Ennek meg van az a hátránya hogy a szülei nem szólnak hozzá már két éve, de barátnőm már sokszor próbált már az elköltözés előtt is szót érteni velük, de nem sikerült. Szomorú hogyha a szülő egy kicsit se tudja megérteni a gyerekeit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!