Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Bunkosag lenne megkerni hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkosag lenne megkerni hogy irja le?

Figyelt kérdés
Na szoval tavaly nyaron megismerkedtem egy fiuval aki belemszeretett es volt egy haverja akibe viszont en szerettem bele ennek a sracnak csak a keresztnevet tudom es szerintetek bunkosag lenne megkerni azt a fiut aki szerelmes belem hogy irjon nekem valami "elerhetoseget" a masik fiurol akibe viszont en vagyok olyan szinten belezugva hogy...ez aza egesz majdnem egy eve tortent es en meg a mai napig minden nap gondolok a sracra....szoval bunkosag lenne megkerni,nagyon osszetornem a szivet? 15/L

2015. máj. 31. 20:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha ugyesen teszed fel a kerdest akkor nem de amugy eleg rosszul fog esni neki

18/L

2015. máj. 31. 20:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Es hogy tegyem fel "ugyesen"?
2015. máj. 31. 20:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy az a fiú szerelmes-e még beléd. Ha nem, akkor simán kérdezd meg tőle, hogy mi volt a neve a haverjának.
2015. máj. 31. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!